Beach tennis από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Melijazz

Beach tennis από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Melijazz

Ιούλιος 01, 2016 - 13:05
0 σχόλια

Φέτος, για το Μελιτζάzz 2016 “On the road”  υπάρχει άλλος ένας σταθμός, παραθαλάσσιος και αθλητικός!

Ο όμιλος τένις  της Α.Ε.Κ. Τρίπολης όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί, λειτουργεί  πάντα με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού  και έχει φέρει κοντά στο άθλημα περισσότερα από 1500 παιδιά και ενήλικες! Στην πολυετή και συνεχή προσπάθεια για την ανάπτυξη και διάδοση του τένις έχουν σχεδιαστεί προγράμματα υψηλής ποιότητας στις ακαδημίες της Α.Ε.Κ Τρίπολης. Η προπονητική ομάδα του ομίλου (GP Coaching Team) έχει σχεδιάσει ένα φανταστικό καλοκαιρινό πρόγραμμα που δεν είναι άλλο από το beach  tennis. Το πιο α άθλημα του καλοκαιριού και όχι μόνο.

Τι είναι το Beach Tennis 

Το Beach Tennis είναι το πιο ελκυστικό νέο καλοκαιρινό άθλημα που σαρώνει όλη την Ευρώπη. Μπορείτε να παίξετε Beach Tennis ανταγωνιστικά, είτε απλά για διασκέδαση. Αυτό το νέο άθλημα γεμάτο δράση παίζετε, από επαγγελματίες ή μη, παίκτες του τένις, όλων των ηλικιών, και ο λόγος είναι ένας: η ευκολία του στο τρόπο που παίζεται. Τι ακριβώς είναι το Beach Tennis; Είναι παρόμοιο με το κλασσικό τένις, με την διαφορά ότι παίζεται σε γήπεδο του Beach Volley (16x8m) με το δίχτυ να έχει κατεβεί στο 1,70m.

Δυο ομάδες διπλού χτυπούν ένα μπαλάκι χαμηλής πίεσης (orange ball I.T.F stage 2) πάνω από το δίχτυ με βολέ χωρίς να αφήνουν την μπάλα να αγγίξει το έδαφος και μόνο με ένα βολέ για κάθε ομάδα, καθώς απαγορεύεται οι παίκτες να δώσουν ο ένας πάσα στον άλλο.

Κερδίζουμε τον πόντο κάθε φορά που ο αντίπαλος μας δεν πετυχαίνει τα όρια του γηπέδου μας ή που αφήσει την μπάλα να σκάσει στο γήπεδο του. Οι πόντοι μετράνε όπως στο κλασσικό τένις χωρίς να υπάρχει πλεονέκτημα (15, 30, 40, game). Μπορείτε να παίξετε στα 2 (best of 3) ή στα 3 νικηφόρα σετ (best of 5).

Μόλις έρθετε σε επαφή με την μαγεία του Beach Tennis σίγουρα θα ερωτευθείτε αυτή την καταπληκτική ευχαρίστηση. 

Στα 4 χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο, στην παραλία της Πλάκας Πέμπτη και Παρασκευή γνωρίζουμε το beach tennis, από 10:00 έως 18:30. Σάββατο και Κυριακή, τις ίδιες ώρες παίζουμε τουρνουά αγώνων, μονών και διπλών, με έπαθλα.

Σας περιμένουμε!

Η διοργάνωση είναι του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και αναλαμβάνει να τη φέρει εις πέρας ο Όμιλος Τένις Α.Ε.Κ Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.