Βασίλης Κοττής: Στις εκλογές οι ψηφοφόροι πρέπει να δώσουν την ψήφο τους στους νέους ανθρώπους (video)

Βασίλης Κοττής: Στις εκλογές οι ψηφοφόροι πρέπει να δώσουν την ψήφο τους στους νέους ανθρώπους (video)

Απρίλιος 16, 2014 - 16:34
9 σχόλια

Πρώτη του προσωπική  προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής
Στο στούντιο του ArcadiaPortal.gr βρέθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Τζίουμη «Τρίπολη αύριο», Βασίλης Κοττής. Η πορεία του ξεκίνησε το 2010 όταν έβαλε υποψηφιότητα με τον κ. Δελφάκη ως σύμβουλος δημοτικής κοινότητας όπου ο κόσμος τον τίμησε με την ψήφο του,  δίνοντας του την ευκαιρία να είναι μέλος της δημοτικής κοινότητας.

Ο κ. Κοττής στη συνέντευξη του τόνισε ότι στις επικείμενες εκλογές οι νέοι πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, γιατί αυτοί είναι η φωνή των συμπολιτών, αυτοί μπορούν να θίξουν καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των πολιτών.

Πρώτη του προσωπική  προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής. Πρέπει να στηρίξουμε τις αδύναμα κοινωνικά ομάδες που αντιμετωπίζουν καθημερινά σοβαρά προβλήματα, τόνισε.  Απαραίτητο στο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι να δημιουργηθεί ένα κοινωνικό ταμείο, όπου οι πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν κάποια χρήματα τα οποία θα δίνονται στους δημότες που τα έχουν ανάγκη λύνοντας πολλά βιοποριστικά προβλήματα που τους έχει δημιουργήσει η οικονομική ύφεση.

Ένα ακόμη σημείο στο οποίο ο κ. Κοττής έδωσε βάση είναι η καθαρή πόλη. Ο δήμος την προηγούμενη χρονιά αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τα απορρίμματα τα οποία είχαν «πνίξει» την πόλη. Τέτοια φαινόμενα πρέπει να αποφευχθούν στο μέλλον. Μια πρόταση που ανέφερε είναι η διαλογή στην πηγή, ο κάθε πολίτης με τη βοήθεια του δήμου να μάθει μόνος του να διαχειρίζεται τα απορρίμματα, τα οποία παράγει ο ίδιος.

Ο αθλητισμός είναι ένα άλλο κομμάτι στο οποίο εντοπίζονται ελλείψεις αναφέρει, καθώς στην περιοχή του δήμου Τρίπολης υπάρχουν  πολλά σωματεία τα οποία αντιμετωπίζουν κυρίως οικονομικά προβλήματα. Από την επόμενη μέρα των εκλογών ο κ. Κοττής ευαισθητοποιημένος με το θέμα του αθλητισμού καθώς και ο ίδιος ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό,  θα προσπαθήσει να δημιουργήσει έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, μια πίστα στην οποία θα μπορούν όλοι οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να προπονούνται ή και να διοργανώνουν αγώνες με ασφάλεια.

Ένα άλλο κομμάτι το οποίο έχει απασχολήσει τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, είναι η ερήμωση των χωριών του δήμου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τα χωριά πρέπει να πάρουν ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό πρέπει να ξεκινήσει την επομένη των εκλογών. Η δημοτική αρχή θα πρέπει να στηρίξει τα χωριά. Πρέπει να γίνει μια χαρτογράφηση των αναγκών της κάθε περιοχής και στη συνέχεια άμεσα να δοθούν λύσεις των προβλημάτων, έτσι ώστε τα χωριά να μην ερημώσουν και οι νέοι να μείνουν και να στηρίξουν τον τόπο τους.
Ο κ.Κοττής ως μέλος της δημοτικής κοινότητας ανέφερε ότι προσπάθησαν όλοι οι σύμβουλοι να αναδείξουν προβλήματα και λύσεις για τον δήμο Τρίπολης αλλά μάταια, καθώς οι αποφάσεις και ο ρόλος τους απαξιώθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο.

Τέλος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ανέδειξε τα προβλήματα της περιοχής Μπασιάκου στην οποία είναι πρόεδρος τονίζοντας, ότι πρώτη του προτεραιότητα είναι η πλήρης ανάπλαση της πλατείας, η πεζοδρόμηση της περιοχής καθώς πολλοί μαθητές κατευθύνονται στα σχολεία που βρίσκονται εκεί. Επιπλέον, θα γίνουν ενέργειες για την αναβάθμιση της λαϊκής αγοράς, έτσι ώστε να είναι καλύτερη η ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και του κόσμου που θέλει να κάνει τις αγορές του.

Κλείνοντας τη συνέντευξη του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κοττής,  κάλεσε όλο τον κόσμο να παραβρεθεί στην πλατεία Μπασιάκου τη Δευτέρα του Πάσχα, στην οποία έχει οργανωθεί ένα γλέντι ενόψει  Πάσχα.

Video: 

youtube://v/KH9PmHc4AXw


9 Σχόλια

Μια φιλική συμβουλή: Αυτό με το μαλλί να το προσέξεις και να το διορθώσεις...'Η κόψε τα μαλλιά κοντά ή μάζεψέ τα πίσω...Είναι πολύ άσχημο, κάθε φορά που μιλάς, να τινάζεις τα μαλλιά σου...Τικ έχεις; Διορθώνεται...

<p>Πολύ σωστά τα λέει...</p>

Συμφωνώ και εγώ να ψηφιστούν νέοι άνθρωποι υπό έναν όμως όρο; Να έχουν δουλέψει στη ζωή τους ως ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε στον ιδιωτικό ή στο δημόσιο τομέα (εφόσον έχουν διοριστεί αξιοκρατικά και όχι απο το παράθυρο των κομματικών διασυνδέσεων) γιατί έτσι δεν θα περιμένουν να ζήσουν απο την πολιτική, δεν θα περιμένουν ανταπόδοση απο κομματάρχες για βόλεμα και δεν θα έχουν εξαρτήσεις. Επίσης η νεότητα έχει κάνει με νοοτροπία και τροπο σκέψης και όχι αποκλειστικά με την ηλικία.

τριπολη αυριο, τριπολη μεθαυριο κτλ. τι ακους εναν 60 χρονων, τι το παιδι εδω, ενα και το αυτο. τα ιδια και τα ιδια, οχι αλλο καρβουνο ρε παιδια!! τα λεφτα για τους δημους τελειωσαν, απο δω και περα θα πεσει πολυ γελιο...

Μπορει ο παλιος να ειναι αλλιως αλλα και ο νεος ειναι ωραιος με ονειρα για μια καλυτερη Τριπολη .Γιατι να μην πιστεψουμε οτι μπορει να πραγματοποιηθουν.Αφηστε τις απαισιοδοξιες και την κατακριση.Αν ειστε τουλαχιστον "νεοι" στο μυαλο!

όρμα ρε μούτρο !!! καλή επιτυχία !!!!

Πρέπει... Ωφείλουμε... Θα... Θα... Θα... Τον ΤΡΟΠΟ που ΘΑ... ΘΑ μας τον πει ποτέ κανένας? Πότε θα? Μέσα σε πόσο διάστημα απο την εκλογή θα? Με τι μέσα θα? Με τι λεφτά θα? Και εμείς τι εγγύηση έχουμε οτι θα? Αν δεν?

Κάποιος πρέπει να πει σε αυτό το παιδί και στον Τζιούμη επίσης ότι με κουμπαράδες και ελεημοσύνες δεν κάνεις πολιτική ανάπτυξης , αλλά πολιτική του κουμπαρά.

Χίλιες φορές με κουμπαράδες και σωστή διαχείριση των οικονομικών...........παρά τα φαγοπότια των 1000άδων ευρώ.....ΕΛΕΟΣ.....μια χαρά τα λεεί..