Βαρύς χαρακτηρισμός Πάγκαλου για Κωνσταντινόπουλο

Βαρύς χαρακτηρισμός Πάγκαλου για Κωνσταντινόπουλο

Μάιος 14, 2014 - 22:30
5 σχόλια

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος απασχολεί συχνά την επικαιρότητα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για όλο το πολιτικό σύστημα. Αυτή τη φορά "τα σκάγια πήραν" τον τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο που χθες είχε σχολιάσει τις δηλώσεις Πάγκαλου με δήλωση στο twitter (δείτε εδώ). Ο Πάγκαλος χαρακτήρισε των Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο σαν εκπρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου και τόνισε:

«Ο Κωνσταντινόπουλος είναι χαρακτηριστικό δείγμα για το πως έχει φτάσει το ΠΑΣΟΚ εκεί που έφτασε».

Μέσα στα πολλά που είπε και αυτή τη φορά αναφέρθηκε συνολικά στο ΠΑΣΟΚ:

«Το ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία ενώ το ποσοστό του είναι στο 5% εξηγεί ότι η πολιτική του μορφή –- όπως εκφράζεται από την πολιτική του ηγεσία –- είναι απαράδεκτη».

Επίσης ο Θ. Πάγκαλος τα έβαλε μια ακόμα φορά με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Μανώλη Γλέζο λέγοντας: «Το κόμμα της νεολαίας είναι δυνατόν να στείλει στην ευρωβουλή άνθρωπο 92 ετών που έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να μπει στα αεροπλάνα», Εγώ είμαι 76 ετών και δε διανοούμαι να κατέβω στην Ευρωβουλή», είπε και εκτίμησε ότι η Κουμουνδούρου θέλει να μαζέψει «ψήφους με τον κ. Γλέζο και στέλνουν επικεφαλής κάποιον που δε υπάρχει περίπτωση να ασκήσει τα καθήκοντα του». «Πώς θα πηγαινοέρχεται κάθε εβδομάδα Αθήνα - Βρυξέλλες ο κ. Γλέζος;»

 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Πες τα ρε Παγκαλε..

Τι λάθος λεει ο παγκαλος ρε παιδιά; τι σχέση έχει ο τύπος αυτός με τα σοβαρά και ιστορικά στελέχη του πασοκ. Τι εχει προσφέρει πέρα απο κατι ερωτήσεις; Παιδί κομματικού σωλήνα δεν σπούδασε καν Ελλάδα αλλα Ρουμανία και τωρα βρεθηκε σε μια θέση λογω έλλειψης σοβαρών στελεχών. Και λιγα λέει

Ρε παιδια δν περίμενα ποτε να υπάρχουν άνθρωποι που θα ήταν συνήγοροι του παγκαλου! 30 χρονια υπουργός , ιμια κλπ για αυτο φτάσαμε εδώ !

Παιδί κομματικού σωλήνα, αλλά το 2009 πήρατε γραμμή και τον ψηφίσατε, αντί να στηρίξετε την αγωνίστρια Γιωργία Παναγοπούλου. Τώρα φάτε και τον Οδυσσέα και το ΧοντροΠάγκαλο, αλλά και όλα τα αρπακτικά που δήλωναν ΠΑΣΟΚ αλλά τους ενδιέφερε μόνο η ΚΟΥΤΑΛΑ!