Βαλασόπουλος: Συνειδητή η υποβάθμιση των Περιφερειακών Συμβούλων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Βαλασόπουλος: Συνειδητή η υποβάθμιση των Περιφερειακών Συμβούλων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 02, 2013 - 11:25
1 σχόλια

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Περ. Πελοποννήσου, Παναγιώτης Βαλασόπουλος με δήλωση του επισημαίνει ότι «…καμία επιτροπή δεν συνεδριάζει πέραν αυτής της Οικονομικής. Τονίζουμε δε, ότι oι περιφερειακοί σύμβουλοι καλούνται να συμμετέχουν στις ατέρμονες συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου μόνο για να υπερψηφίσουν ή  μη τα θέματα που η διοίκηση φέρνει, θέματα που σε καμία περίπτωση δεν έχουν πρώτα συζητηθεί στις αντίστοιχες επιτροπές ώστε να συμμετέχουν στην διαμόρφωση τους ουσιαστικά.

Επίσης, αρκετές φορές δεν δίνονται ή καθυστερούν  να δοθούν στοιχεία, τα οποία ζητούνται…»

Ο Π. Βαλασόπουλος επανέρχεται λοιπόν, με αίτησή του στις 22 Νοεμβρίου 2013 ζητώντας από τον Πρόεδρο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου να του προσκομισθούν στοιχεία σχετικά με παλαιότερες αιτήσεις που έχει κάνει για:

1.    1.  «την εξόφληση παλαιών οφειλών» (αρ. πρωτ.  42264/14.06.2013 – μαζί με τους κκ. Μανδρώνη & Παναγιωτόπουλο)

2.    2.  «στοιχεία του δρόμου Τουρκολέκα – Κάστρο Ωριάς – Π.Ε. Μεσσηνίας» (αρ. πρωτ. 68500/22768/ 03.10.2013)

3.   3.   «αντίγραφα πρακτικών συνεδριάσεων οικονομικής επιτροπής», (αφού έλαβε μόνο αποσπάσματα και όχι ολόκληρα τα αντίγραφα).


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.