Βαλασόπουλος προς πολίτες: Επιλέξτε σταθερότητα με καθαρή ματιά (Video)

Βαλασόπουλος προς πολίτες: Επιλέξτε σταθερότητα με καθαρή ματιά (Video)

Απρίλιος 26, 2012 - 10:49
12 σχόλια

Η συνέντευξη του υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ Παναγιώτη Βαλασόπουλου στο Arcadiaportal.gr

Σημαντική χαρακτηρίζει την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Παναγιώτης Βαλασόπουλος αφού όπως λέει οι πολίτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο χθες και στο αύριο, στην Ελλάδα του μέλλοντος και στην Ελλάδα της οπισθοδρόμησης.  

Θεωρεί την ΝΔ "μονόδρομο", αφού αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται σταθερότητα και διαχρονικά έχει την ευθύνη των μεγάλων πολιτικών αλλαγών.

Δείτε ακόμα τι λέει για την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση και πώς αυτή μπορεί να αλλάξει, τι λέει για τη διαφθορά και για την τιμωρία όχι των παλιών πολιτικών αλλά των παλιών νοοτροπιών. Γιατί έθεσε υποψηφιότητα μετά από θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην αυτοδιοίκηση και γιατί λέει ότι ο λαός πρέπει "να κρίνει τον καθένα από την περπατησιά του". Ζητά τέλος από τους πολίτες να επιλέξουν σταθερότητα με καθαρή ματιά και υποψηφίους που είναι ικανοί, έχουν εμπειρία και συνέπεια και θεωρούν την πολιτική προσφορά και όχι επάγγελμα.

Video: 

youtube://v/jbPqwWQV_fk


12 Σχόλια

Παμε γερα Παναγιώτη.

Αδικήθηκε το 2009. Σε αυτες τις εκλογες ξερουμε τι θα ψηφισουμε.

Εχει σταθερη παρουσια και δεν κανει υπερβολικα πραγματα σαν κατι αλλους. Μακαρι να ηταν ολοι σαν αυτον και να εδειχναν το ιδιο ενδιαφερον.

Ο κ. Σαμαράς έχει δήλωση ξεκάθαρα ότι θέλει να πουλήσει και το 100% της ΔΕΗ σε ιδιώτες. Τι έχει να πει για αυτό, στους συμπατριώτες του και στους ~2000 υπαλλήλους της ΔΕΗ ο κ. Βαλασόπουλου;

τον ψηφισα και στις περιφερειακες και ειδα οτι η ψηφος μου ειχε αντικρισμα με τις παρεμβασεις του και τις τοποθετησεις του. γιατι θα τον ψηφισω και τωρα!

ΚΟΥΙΖ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΦΟΡΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ!!!

Αξιοπρεπής και συνεπής. Οι Αρκαδες και οι Μεγαλοπολίτες αξίζει να ψηφίσουμε αποκλειστικα Βαλασόπουλο

Αξιοπρεπής παρουσια...ειμαστε στο πλευρο σας κύριε Βαλασόπουλε.Η Αρκαδία σας στηριζει!

ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ..ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΗΘΟΣ...Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ...

αν επιλέξουμε με γνώμονα το ποιος υποψήφιος είναι αυτοδημιούργητος,νέος,άφθαρτος και με εμπειρία σε θέματα που απασχολούν το νομό μας τότε η επιλογή είναι ξεκάθαρη και ακούει στο όνομα Βαλασόπουλος.καλή επιτυχία.Οι συνεχείς παρεμβάσεις σου στο περιφερειακό συμβούλιο,το ότι δεν έφυγες ποτέ από το κόμμα,το ότι ήσουν ΟΝΝΕΔίτης και ΔΑΠίτης,αλλά και το ότι έχεις επιλέξει να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά στην Τρίπολη για μένα μετράνε πολύ.καλή δύναμη