Βαλασόπουλος: «Tο επιχειρηματικό πάρκο της Μεγαλόπολης μπορεί να γίνει πόλος επενδύσεων και ανάπτυξης»

Βαλασόπουλος: «Tο επιχειρηματικό πάρκο της Μεγαλόπολης μπορεί να γίνει πόλος επενδύσεων και ανάπτυξης»

Οκτώβριος 13, 2011 - 10:02

Μετά την παρουσίαση του σχεδίου δράσης για την δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου στην Μεγαλόπολη, ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Βαλασόπουλος , που ήταν παρών στην εκδήλωση ,  με το τέλος της παρουσίασης έκανε την εξής δήλωση:

«Τέτοιες πρωτοβουλίες σαν αυτήν που παρουσιάστηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Μεγαλόπολης, μπορούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο που έχουμε οδηγηθεί σαν λαός. Το επιχειρηματικό πάρκο της Μεγαλόπολης αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία που μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις , σε μια περίοδο βαθειάς ύφεσης και αποδόμησης της ελληνικής αγοράς.
Επιπλέον μπορεί να βοηθήσει να περάσουμε πιο σύντομα στην μεταλιγνιτική περίοδο που τόσο ανάγκη έχει η Μεγαλόπολη και  όλη η Αρκαδία. Η σημερινή παρουσίαση ήταν ένα πρώτο καλό βήμα για την υλοποίηση των προσδοκιών που έχουμε όλοι για τον τόπο μας , ο οποίος το τελευταίο διάστημα δέχεται συνεχή πλήγματα υποβάθμισης. Το λεκανοπέδιο έχει τις δυνατότητες να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για όλη την Αρκαδία, αρκεί να γίνει αντιληπτό από όλους μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προς αυτή την κατεύθυνση»