Το Αzalea Spa στηρίζει το κοινωνικό Παντοπωλείο της Τρίπολης (pics,vid)

Το Αzalea Spa στηρίζει το κοινωνικό Παντοπωλείο της Τρίπολης (pics,vid)

Ιανουάριος 18, 2017 - 21:10
0 σχόλια

Η επιχείρηση Azalea Spa στην Τρίπολη, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, αφουγκράζεται τις ανάγκες της περιοχής και διοργάνωσε μία φιλανθρωπική αγορά τα έσοδα της οποίας δόθηκαν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Τρίπολης.

Τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τα 325 ευρώ, με την επιχείρηση να προσφέρει επίσης από το ταμείο της 300 ευρώ, ενισχύοντας έτσι ακόμα την δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ως Ημέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης ορίστηκε η Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 όπου οι ιδιοκτήτριες της επιχείρησης αποφάσισαν να διαθέσουν μερικά από τα προϊόντα τους προς πώληση και όλο το ποσό των πωλήσεων το χάρισαν απλόχερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.

Στην λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα στον πεζόδρομο Δεληγιάννη στην Τρίπολη παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας, ο οποίος παρέλαβε το ποσό και όπως ανέφερε θα το καταθέσει αύριο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, δικαιούχοι του οποίου θα είναι 300 συμπολίτες μας.

 Η κα. Φραγκισκάκη  με γνώμονα την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα γενικότερα, ανέφερε ότι η ημέρα αυτή έβαλε στο επίκεντρο τον συνάνθρωπό μας, που πλήττεται από την οικονομική και κοινωνική κρίση.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας  και το φλουρί έπεσε σε μία αισθητικό από το προσωπικό της επιχείρησης.

Οι ιδιοκτήτριες όμως θέλοντας να τιμήσουν τις παρευρισκόμενες κυρίες, χάρισαν σε όλες από μία περιποίηση σώματος σαν να είχαν τύχει το φλουρί.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημέρα αγάπης και αλληλεγγύης από το Αzalea Spa στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.