Αυξάνεται το όριο των 1.250 ευρώ στους ακατάσχετους λογαριασμούς

Αυξάνεται το όριο των 1.250 ευρώ στους ακατάσχετους λογαριασμούς

Ιούνιος 27, 2019 - 10:50
0 σχόλια

Παίρνει ΦΕΚ η υπουργική απόφαση της Κατερίνας Παπανάτσιου για τον κλιμακωτό ακατάσχετο λογαριασμό και αυξάνεται πάνω από τα 1.250 ευρώ το ποσό που δεν θα μπορεί να κατασχέσει η Εφορία.

Η υπουργική απόφαση για τον προοδευτικά ακατάσχετο λογαριασμό που περίμενε όλη  η επιχειρηματική αγορά για να ξεπεράσει το μεγάλο πρόβλημα της ρευστότητας, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, , βρίσκεται στο στάδιο της υπογραφής θα ακολουθήσει η έκδοσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ΦΕΚπιθανότατα ακόμη και την Πέμπτη (27/06) και με τη δημοσίευσή της ανοίγει ο δρόμος για την εφαρμογή του ψηφισμένου μέτρου.

Οι συνεπείς οφειλέτες αποκτούν δυνατότητα για μερική άρση του κατασχεμένου λογαριασμού τους σε ύφος ανάλογο με το ποσό που καταβάλλουν για την εξόφληση των ρυθμίσεών τους.

Έτσι το σημερινό ακατάσχετο όριο των 1.250 ευρώ θα προσαυξάνεται κατά το άθροισμα των ποσών των δύο τελευταίων μηνιαίων δόσεων που εξοφλήθηκαν το οποίο θα πολλαπλασιάζεται ;με συντελεστές από 3 έως και 4,5.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.