Αυτός ο «Άραβας» θα μας τρελάνει

Αυτός ο «Άραβας» θα μας τρελάνει

Φεβρουάριος 04, 2019 - 19:28
4 σχόλια

Η επιβεβαίωση, το προφίλ και όλα όσα θα δώσει στον Αστέρα ο Χρήστος Αραβίδης

Αρχές Φεβρουαρίου και ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή με τον Χρήστο Αραβίδη να ανακοινώνεται και να παρουσιάζεται και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας (4/2).

Ο 32χρονός Έλληνας άσος εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά κεντρίζοντας αρχικά το ενδιαφέρον του Πανιωνίου που ήθελε να τον ντύσει ξανά στα κυανέρυθρα με τον Αστέρα Τρίπολης όμως να είναι αυτός που είπε την τελευταία λέξη.

Ο Χρήστος Αραβίδης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα με τους κιτρινομπλέ να ολοκληρώνουν με επιτυχία μια πολύ ψαγμένη κίνηση με έναν ποδοσφαιριστή που η αξία του είναι δεδομένη έχοντας μεγάλη όρεξη για μπάλα και κυρίως τεράστια επιθυμία να αποδείξει πως δεν είναι τελειωμένος (όπως κακός κάποιοι προσπάθησαν να τον παρουσιάσουν).

Ο "Άραβας" αναμένεται να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή του Αστέρα Τρίπολης τόσο στην κορυφή όσο και στα δύο άκρα και να συμβάλει στο ζητούμενο που μέχρι στιγμής έχει πληγώσει την ομάδα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και είναι το γκολ με την ταχύτητα και την δύναμη να δύο στοιχεία που αποτελούν σήμα κατατεθέν στο παιχνίδι του.

Ακράτητος, δύο φορές στον Πανιώνιο, Εθνικός Αστέρας, Δόξα Δράμας, Άρης και ασφαλώς η αγαπημένη του ΑΕΚ με την οποία συνέβαλε στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία και έφθασε σε ντελίριο  με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος πριν από 3 χρόνια για να ακολουθήσει η περσυνή ανενεργή χρονιά και ο ΟΦΗ στο come back του στην Super League.

Παθιασμένος, εκρηκτικός, γεμάτος ενέργεια σε κάθε του στιγμή μέσα στο γήπεδο, με ένα δικό του έντονο ταπεραμέντο και με μια ξεχωριστή επαφή με τους φιλάθλους με τους οποίους έχει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας και ξέρει να γίνεται μαζί τους ένα και παράλληλα τραγούδι στα χείλη τους. Αυτός είναι ο Χρήστος Αραβίδης...

Από την πρώτη στιγμή η είδηση πως ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χρήστου Αραβίδη (διαβάζοντας από το ArcadiaPortal.gr πρώτοι το όνομα του πατήστε ΕΔΩ) έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους φιλάθλους της αρκαδικής ομάδας και πλατιά χαμόγελα. 

Οι Αστεριανοί γουστάρουν τον "Άραβα" και το δείχνουν από την πρώτη στιγμή γιατί ξέρουν πως έχει τον τρόπο να τους ξεσηκώσει, γιατί είναι παίχτης που θα τα δώσει όλα για την ομάδα, θα παθιαστεί για την φανέλα και θα καταθέσει όλη του την ψυχή κάθε φορά που θα πατήσει χορτάρι.

Στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Αστέρας Τρίπολης αποκτά ακόμα μία επιθετική λύση παίρνοντας το μικρότερο δυνατό ρίσκο ποντάροντας ταυτόχρονα στην εμπειρία ενός ποδοσφαιριστή που ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βοηθήσει άμεσα την νέα του ομάδα.

Ο Χρήστος Αραβίδης έπιασε δουλειά και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος με τον Αστέρα Τρίπολης να ρίχνει όλο του το βάρος στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Εργοτέλη στην Κρήτη την Πέμπτη (7/2, 17:00).

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Την είδηση τη μάθαμε πρώτοι από εδώ πάντως όταν δεν την είχε μεταδώσει κανείς σας https://www.drt915.gr/poli-konta-se-metagrafi-ekplixi-o-asteras-tripolis/. Οπότε αφήστε κατά μέρος τα ψόφια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.