Αυτός ειναι ο «corto demonio» Ενέκο Καπίγια (vid)

Αυτός ειναι ο «corto demonio» Ενέκο Καπίγια (vid)

Ιούλιος 12, 2019 - 16:28
0 σχόλια

Ο Ενέκο Καπίγια αναμένεται να γίνει η πέμπτη Ισπανική μεταγραφή και η έβδομη συνολικά το εφετινό καλοκαίρι για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος βαδίζει βάση του προγραμματισμού του με απόλυτη επιτυχία.

Η Ισπανική παροικία που δημιουργείται στην αρκαδική πρωτεύουσα από τους κιτρινομπλέ από την προσεχή Κυριακή 14 Ιουλίου θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με την έλευση του Ενέκο Καπίγια στη χώρα με προορισμό πάντα την Τρίπολη.

Γεννημένος στο Σαν Σεμπαστιάν στις 13 Ιουνίου του 1995 ο Ενέκο Καπίγια ξεκίνησε την καριέρα στις ακαδημίες Antiguo στην πόλη του για να έρθει αμέσως μετά η Ρεάλ Σοσιεδάδ με την οποία είχε συνολικά 94 συμμετοχές και 15 γκολ με την ομάδα Β'  και να ακολουθήσει ο προβιβασμός του στην πρώτη ομάδα και στην συνέχεια ο δανεισμός του σε Νουμάνθια και Λεονένσα με την οποία μάλιστα μέτρησε την περσινή χρονιά στην Γ' Εθνική 26 Ισπανίας συμμετοχές και 6 τέρματα.

Ξεχωριστές στιγμές στην μέχρι τώρα καριέρα του νεαρού Ισπανού εκτός από τις 3 συμμετοχές του στη La Liga με την φανέλα των Βάσκων της Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι ασφαλώς όταν αγωνίστηκε στο Κάμπ Νου κόντρα στην Μπαρτσελόνα και όταν βρέθηκε αντίπαλος της Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Ο βραχύσωμος μέσοεπιθετικός (1, 82 ύψος) αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό σε κλασσικούς ρόλους επιτελικού μέσου. Εκεί του αρέσει να παίζει, αυτή είναι η θέση του θέλοντας να έχει την ελευθερία του χώρου να κινείται περιμετρικά της επίθεσης τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια.

Αριστεροπόδαρος, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, με ταχύτητα τόσο με την μπάλα στα πόδια όσο και χωρίς αυτή, με γρήγορη σκέψη που αρέσκεται να παίζει κάθετα και μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργία και στο παιχνίδι των πολλών επαφών (passing game) έχοντας επίσης πολύ καλά τελειώματα τόσο μέσα (πατάει περιοχή συνεχώς) όσο και έξω από την περιοχή μιας και δεν διστάζει να δοκιμάσει το πόδι του και από μακριά.

Ο Ενέκο Καπίγια Γκονζάλες όπως είναι ολόκληρο το όνομα του είναι ένας κοντός δαίμονας (corto demonio όπως θα έλεγαν και στην χώρα του) και είναι ένας ποδοσφαιριστής που έρχεται σε μια εξαιρετική ηλικία, με πολύ καλό βιογραφικό και υψηλές παραστάσεις γεμάτος όρεξη και δίψα να δείξει το ταλέντο του και να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του.

Ο 24χρονός άσος θα έχει τον ρόλο του ιθύνοντα νου στο κομμάτι της δημιουργίας όντας ο συνδετικός κρίκος των χαφ με την επίθεση με τον Αστέρα Τρίπολης να πραγματοποιεί μια  σπουδαία μεταγραφική κίνηση φιλοδοξώντας να πάρει από τον Ίβηρα επιτελικό όλα αυτά που τον χαρακτήριζαν στις ομάδες που αγωνίστηκε αυτά τα χρόνια.

Όλα λοιπόν να φανούνε στο χορτάρι και εκεί θα κριθεί και ο Ενέκο Καπίγια τον οποίο περιμένει σκληρή δουλειά όπως και όλους τους νέους του συμπαίχτες για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ποδοσφαιρικές απαιτήσεις της πατρίδας μας και ασφαλώς στα θέλω και τα πρέπει του Αστέρα Τρίπολης.

Πλέον ο Ίβηρας επιτελικός μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που θα περάσει και την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης θα μπει κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Πάρτε μια γεύση μέσα από το βίντεο και γνωρίστε καλύτερα τον Ενέκο Καπίγια που σε λίγες μέρες θα φοράει και αυτός την κιτρινομπλέ φανέλα με το αστέρι στο στήθος.

Ειδήσεις: 
Video: 

Eneko Capilla ►Welcome Asteras Tripolis Fc◄2019-2020 Goals - Skills


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.