Αυτοψία Βόσνου σε περιφερειακούς - αγροτικούς δρόμους Δ.Ε. Κορυθίου (pics)

Αυτοψία Βόσνου σε περιφερειακούς - αγροτικούς δρόμους Δ.Ε. Κορυθίου (pics)

Μάιος 11, 2019 - 12:00
6 σχόλια

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Τσιώρο Παναγιώτη, Βασιλική Τσαντήλα και Μεταξία Καραχάλιου ,επ ευκαιρία της περιοδείας του σε τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Κορυθίου βρέθηκαν σε περιφερειακές – αγροτικές οδούς που συνδέουν τα χωριά του Δήμου Τρίπολης .

Σε κάποιους από αυτούς τους δρόμους διαπιστώθηκε ότι είναι τελείως ακατάλληλοι προς χρήση γιατί υπάρχουν ρωγμές, κατολισθήσεις, είναι κομμένη η άσφαλτος στα δυο και πολλά άλλα προβλήματα εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαντα συγκεκριμένα σημεία τον χειμώνα που μας πέρασε.

Οι οδοί αυτοί χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους του Δήμου Τρίπολης είτε για να μεταβούν σε κάποιο χωριό είτε για να πάνε στα χωράφια τους.
Σίγουρα θα πρέπει η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο να προχωρήσουν στην αποκατάστασή και στη συντήρηση των περιφερειακών- αγροτικών δρόμων γιατί είναι αναγκαίοι για τους δημότες μας που διαμένουν στην Δ.Ε. Κορυθίου.

Δελτίο Τύπου


6 Σχόλια

να πινεις καθαρο όμως νερο στην Τεγεα δεν το λες μ@@ 12.07, ποιος σου τα εφτιαξε; ο φουφουτος; γαιδαρ@

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.