Αυτοψία του περιφερειάρχη στην παράκαμψη Κάτω Δολιανών

Αυτοψία του περιφερειάρχη στην παράκαμψη Κάτω Δολιανών

Νοέμβριος 02, 2019 - 11:04
8 σχόλια

Αυτοψία στο έργο παράκαμψης των Κάτω Δολιανών, στον επαρχιακό δρόμο Τρίπολης – Αστρους, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 1η Νοεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο περιφερειάρχης εξέτασε ζητήματα και έδωσε οδηγίες σχετικά με τις απαλλοτριώσεις που απαιτούνται για το εν εξελίξει έργο, το οποίο πάντως έχει καλούς ρυθμούς υλοποίησης.

Το εν λόγω έργου προβλέπει χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα, οδοστρωσία, ασφαλτικά, σήμανση, ενώ θα γίνει γεφύρωση του ποταμού Τάνου καθώς και κατασκευή δύο κάθετων οδών.

Δελτίο Τύπου


8 Σχόλια

ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ Ή ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ? ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΠΕΠ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ Ή ΟΧΙ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ. ΆΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ.

Το έργο είναι του Τατούλη . Αν δεν είχε ξεκινήσει πώς θα έκανε αυτοψία ο Νίκας ;

Εχει δίκιο ο 21:43. Το έργο που δεν βλέπετε στη φωτογραφία, είναι του Τατούλη....

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ @8:40 . ΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΣΤΡΟΣ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ .

Ναι παιδιά και ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους επί Τατούλη γινόταν 30 χρόνια περίπου, μέχρι εκεί που πρόλαβε!!! Ήθελε 10 - 20 χρόνια ακόμη! Μην πει κανείς οτι τον έκανε ο Νίκας. Μελετήθηκε, ξαναμελετήθηκε, φτιάχτηκε, έπεσε... παιδιά είμασταν. Οχι φώτο ο Νίκας τώρα, ο Τατούλης εεεε....και ο brother. Χαχαχα γελάνε και τα χαντάκια!!!

Πηγαίνετε από πάνω , στον παλιο δρόμο , να δείτε σε ποιόν κατσικόδρομο κυκλοφορούσατε μέχρι το 2014 . Από εκει μπορείτε να θαυμάσετε και το πόσο μεγαλόπρεπο είναι το τμήμα Κουμπιλα_ Λουλούδι .

Ο δρόμος Άστρος - Τρίπολη ολοκληρώθηκε μέχρι τα Κάτω Δολιανών με την προσθήκη δύο τμημάτων το Κουμπίλα - Λουλούδι (ολοκληρώθηκε 2014) και το Κουμπίλα - Ελαιοχώρι ( ολοκληρώθηκε 2018). Ο πατέρας του Λαμπρόπουλου θα θυμάται ποιοι μηχανικοί τον πίεζαν για την ανάγκη εφαρμογής μελετών με βάση τις προδιαγραφές των έργων οδοποιίας στα τμήματα από Άγιους Δέκα ως το Ελαιοχώρι. Τα θυμάται Χρηστάκι ?

Καλά τώρα ψάχνετε ποιός έκανε τα περισσότερα στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους??? Ποιός πίεσε για μελέτες ρωτάτε?? Είτε απο δώ μεριά είστε, είτε από εκεί. Μήπως γενικότερα, να μην διατυμπανίζετε περί μελετών, γιατί την "ταρίφα" την έχετε κάνει "καραμέλα"!! Ακόμη και εκεί που δεν απαιτείται μελέτες κάνατε, κάνετε και θα κάνετε. Λίγο ντροπή δεν είναι κακό!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.