Αυτοψία Γιαννακούρα σε εκτελούμενα έργα στην Αρκαδία (pics,vid)

Αυτοψία Γιαννακούρα σε εκτελούμενα έργα στην Αρκαδία (pics,vid)

Απρίλιος 09, 2019 - 09:05
0 σχόλια

Περιοδεία σε έργα που υλοποιεί ή θα υλοποιηθούν άμεσα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου - ΠΕ Αρκαδίας, έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας μαζί με τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας Γιάννη Σταματάκο και μηχανικούς της Περιφέρειας.

Πρώτος σταθμός η Βλαχέρνα, όπου η Περιφέρεια θα ξεκινήσει άμεσα ένα έργο που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων. Με τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Παπαχρόνη και τον Πρόεδρο του χωριού Δημήτρη Κολλίντζα και με τους μηχανικούς του Δήμου είδαν κάποια προβλήματα που πρέπει να λυθούν και τις προσεχείς μέρες θα ξεκινήσει ο ηλεκτροφωτισμός του οικισμού της Βλαχέρνας, καθώς και η κατασκευή πεζοδρομίων για την ασφάλεια των κατοίκων αλλά και των διερχόμενων οδηγών.

Πρόκειται για έργο που ανήκει στην αρμοδιότητα του δήμου, αλλά η Περιφέρεια-ΠΕ Αρκαδίας, όπως πολλές φορές έχω επισημάνει δεν βάζει ταμπέλες και όπου μπορούμε βοηθάμε για το καλό των πολιτών.

Στην συνέχεια είδαν το γεφύρι των Λαγκαδίων που έχει γίνει ένα "στολίδι" για την περιοχή, τα έργα ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο της Νυμφασίας, που ολοκληρώθηκαν και τα έργα ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο του Βαλτεσινίκου, τα οποία εκτελούνται.

Κατέληξαν στα Λαγκάδια στα δύο σημεία που γίνονται παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία. Οι εργασίες εκτελούνται με γοργούς ρυθμούς και από την Τρίτη 9 Απριλίου, ο δρόμος θα είναι βατός. Επίσημα στην κυκλοφορία θα δοθεί τις επόμενες μέρες, αφού απομένουν κάποιες ακόμα εργασίες. Η επικινδυνότητα του δρόμου έχει ξεπεραστεί και τα μικρά οχήματα θα μπορούν να περνούν κανονικά από το δρόμο.

Ο κ. ΓιαννακούρΑς τόνισε:

Είμαστα πάντα δίπλα στους κατοίκους της Αρκαδίας που αγαπάμε, που υπηρετούμε με την δική σας εμπιστοσύνη και που χαιρόμαστε όταν βλέπουμε να υλοποιούνται έργα που δεν είχαν γίνει για

"Βατός θα είναι από αύριο, Τρίτη 9 Απριλίου, ο δρόμος μετά τα Λαγκάδια, που είχε κλείσει για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία. Ο δρόμος επίσημα θα δοθεί στην κυκλοφορία τις επόμενες μέρες, αλλά η επικινδυνότητα έχει αρθεί και τα μικρά οχήματα μπορούν να περνούν χωρίς προβλήματα.

Στη διάρκεια της περιοδείας μας βρεθήκαμε και στην Βλαχέρνα, όπου θα εκτελέσουμε ένα σημαντικό έργο, αφού έχει να κάνει με την ανθρώπινη ζωή. Θα εκτελεστεί έργο ηλεκτροφωτισμού και ταυτόχρονα θα κατασκευαστούν και πεζοδρόμια. Το έργο θα εκτελεστεί εντός οικισμού, που είναι αρμοδιότητα του δήμου, αλλά εμείς δεν βάζουμε στεγανά και υλοποιούμε έργα, όπου μπορούμε, ικανοποιώντας αιτήματα ετών.

Είδαμε και τα έργα ηλεκτροφωτισμού, στην Νυμφασία, στην είσοδο του χωριού, που έχουν ολοκληρωθεί, καθώς και στον κόμβο του Βαλτεσινίκου, που εκτελείτα.

Επίσης είδαμε και το γεφύρι στα Λαγκάδια, ένα έργο που υλοποιήθηκε και αυτό στη θητεία μας και χαιρόμαστε που πλέον είναι ασφαλές και καλαίσθητο.

Είμαστε δίπλα στους κατοίκους του τόπου μας, αφού όπως λέω, για μένα η πολιτική είναι προσφορά και υπηρεσία στην κοινωνία."

Video: 

Αυτοψία Γιαννακούρα σε εκτελούμενα έργα στην Αρκαδία -Βατός ο δρόμος στα Λαγκάδια


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.