Αυτοψία Γιαννακούρα - μηχανικών στο Χείμαρρο Ξερίλα στη ΔΕ Φαλαισίας (pics,vid)

Αυτοψία Γιαννακούρα - μηχανικών στο Χείμαρρο Ξερίλα στη ΔΕ Φαλαισίας (pics,vid)

Απρίλιος 19, 2019 - 18:23
0 σχόλια

Συνεπής στην υπόσχεση που έδωσα στην αρχή της εβδομάδας στους Προέδρους της Δυτικής Φαλαισίας, επισκέφτηκα το απόγευμα της Πέμπτης, παρά το βροχερό καιρό, μαζί με μηχανικούς την περιοχή και κυρίως τον χείμαρρο Ξερίλα που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις παρακείμενες καλλιέργειες.

Εντοπίσαμε τα προβλήματα και θα προβούμε άμεσα σε παρεμβάσεις τόσο σε ρέματα της περιοχής όσο και στον χείμαρρο Ξερίλα, ώστε να μην προκαλούνται ζημιές στα κτήματα.

Είδαμε εκτός τα προβλήματα στη Βελιγοστή, στην Καμάρα, στο Κοτσιρίδι και κάποια μικρότερα προβλήματα στο Σουλάρι, όπου και εκεί θα παρέμβουμε άμεσα.

Είμαστε δίπλα στους κατοίκους των χωριών μας για να ακούμε από κοντά τα προβλήματα και να έχουμε ιδία άποψη, ώστε να δίνουμε τις καλύτερες και όσο το δυνατόν πιο γρήγορες λύσεις.

Προσπαθούμε να βρισκόμαστε καθημερινά κοντά στους κατοίκους των χωριών, ώστε να συνομιλούμε μαζί τους, να καταγράφουμε τα προβλήματα που προκύπτουν και να δίνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ό,τι υποσχόμαστε το υλοποιούμε και έτσι σήμερα, μετά την συνάντηση που είχα με Προέδρους της Δυτικής Φαλαισίας, βρέθηκα στην περιοχή με μηχανικούς της Περιφέρειας για να δούμε τα ρέματα και τον χείμαρρο Ξερίλα που δημιουργούν προβλήματα στις καλλιέργειες.

Αποφασίσαμε κάποιες λύσεις και άμεσα θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις, ώστε να μην παρουσιάστουν αντίστοιχα προβλήματα στο μέλλον.

Βαγγέλης Γιαννακούρας, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Video: 

Αυτοψία Γιαννακούρα -μηχανικών στο Χείμαρρο Ξερίλα στη ΔΕ Φαλαισίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.