«Αυτοκτόνησε» στο Περιστέρι ο Αστέρας

«Αυτοκτόνησε» στο Περιστέρι ο Αστέρας

Μάρτιος 13, 2016 - 17:02
8 σχόλια

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με τον Δημούτσο στο 17’, βρέθηκε να αγωνίζεται με παίχτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Κειτά στο 63’, ισοφαρίστηκε με την μη υπόδειξη επιθετικού φάουλ στον Λαζαρίδη πάνω στον Ιγκλέσιας στο 68’, έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία με τους Νίκο Φερνάντες και Στανισάβλιεβιτς στο 78΄και τελικά γνώρισε την ήττα από το γκολ του Λε Ταλέκ στο 88’.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει πολύ διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο περιορίζοντας τον Ατρόμητο και παράλληλα να βγαίνει με ταχύτητα στην επιθετική μετάβαση του από την άμυνα στην επίθεση δείχνοντας τις απειλητικές του διαθέσεις. Στο 14’ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους τελική με το διαγώνιο σουτ του Μπρίτο να περνά άουτ και τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας να φθάνει στο γκολ. Ο Μπερτόλιο έκανε την σέντρα από τα αριστερά η μπάλα βρήκε στον Μπιτόλο και στρώθηκε στον Δημούτσο, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του για το 0-1.

Ένας Αστέρας που όσο ο Ατρόμητος αγωνίζονταν και αυτός με 11 ποδοσφαιριστές ήταν μπροστά στο σκορ και δεν είχε απειληθεί ουσιαστικά τελικά κατάφερε να χάσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι λόγω του ''μπλάκ άουτ'' του στα τελευταία λεπτά πληρώνοντας τα τραγικά αμυντικά του λάθη.

Η φάση της ισοφάρισης στο 68' μετά από το μη καταλογισμό επιθετικού φάουλ του Λαζαρίδη πάνω στον Ιγκλέσιας από τον διαιτητή Βάτσιο έπαιξε τον ρόλο της καθώς αποσυντόνισε τους ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου με τους ανθρώπους του Αστέρα να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση αυτή και εν τέλι να κάνουν ένα απίστευτο ''χαρακίρι'' και  να καταφέρνουν να φεύγουν με άδεια χέρια από το Περιστέρι.

Πλέον ο Αστέρας βλέπει τους διώκτες του για τα play off να αποκτούν προβάδισμα και να ξεμακραίνουν με την υπόθεση της πεντάδας να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο και την αρκαδική ομάδα να ψάχνει στην συνέχεια τη ν υπέρβαση.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει και στο 21’ Παπαδόπουλος και Σουμπίνιο έκαναν το 1-2 με το σουτ του πρώτου να φεύγει άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Μπρίτο στο 24’. Στο 34’ ο Μάσα επιχείρησε ένα πολύ ωραίο σουτ το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπάρκα που μπλόκαρε την μπάλα όντας η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τον Αστέρα να προηγείται στο σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παπαδόπουλος στο 48’ έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπιτόλο με την μπάλα να περνά από τα δοκάρια δίχως να ανησυχεί τον Μπαντή και τον Αστέρα να συνεχίζει να ελέγχει τον ρυθμό και με πολύ καλές αλληλοκαλύψεις να κρατά μακριά από τα καρέ του την ομάδα του Περιστερίου. Στο 63’ ο Κειτά θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας για την συνέχεια με παίχτη λιγότερο.

Στο 68’ ο Ατρόμητος μετά από εκτέλεση κόρνερ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια μετά από κεφαλιά του Λαζαρίδη στο δεύτερο δοκάρι αφού πρώτα όμως έκανε επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε πάνω στον Ιγκλέσιας. Δύο λεπτά μετά το γκολ των γηπεδούχων οι κιτρινομπλέ απείλησαν με το δυνατό σουτ του Λούι να μπλοκάρει ο Μπάρκας για να φθάσουμε στο 78’ όπου ο Αστέρας είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν μετά την σέντρα  του Λούι ο Νίκο Φερνάντες μόνος του από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ ο Μπάρκας είπε «όχι» η μπάλα στρώθηκε στον Στανισάβλιεβιτς που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα είχε την ευκαιρία να την σπρώξει στην κενή εστία αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι πήρε μία άγρια ομορφιά με τον Ατρόμητο όμως με δέκα ποδοσφαιριστές να φθάνει στην ανατροπή στο 88’ όταν ο Ουμπίντες εκτέλεσε ο Μπαντής έκανε κακή έξοδο και ο Λε Ταλέκ κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για 2-1. Στα τελευταία λεπτά που επέμειναν ο Αστέρας δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω γνωρίζοντας έτσι μία κρύα ήττα με τον τρόπο με τον οποίο προήλθε.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Γκολ: 68' Λαζαρίδης, 88' Λε Ταλέκ / 17' Δημούτσος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Μπρίτο, Σουμπίνιο (73' Ουσέρο), Στόιτσεφ (46' Ματέι), Ούμπιδες, Παπαδόπουλος (83' Λε Ταλέκ)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης (77' Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος (69' Νίκο Φερνάντες), Τσάβες (55' Ιωαννίδης), Μπερτόγλιο, Μάσα.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

μου θελετε και ευρωπη ρε ουμερα......................................να νικας και να ισοφαριζεσαι ,και στο τελος να χανεις μονο ο αστερας θα μπορουσε να το κανει.................τι παιχτουρα ειναι ο ιγκλεσιας ρε παιδια?πονανε τα ματακια μας καθε φορα που τον βλεπουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να του κανετε συμβολαιο 10ετες οχι μονοετες -διετες ,μη χασουμε τη παιχτουρα.................αααααααα και κατι αλλο.............βγητε οι δημοσιογραφαρες παλι (στο διπλανο σαιτ) να πειτε για τους παιχταραδες-την ομαδα που βρισκει το δρομο της κλπ κλπ

Μπράβο στον αετό που έφερε τον Σέρβο. Που έστειλε τη μπάλα άουτ 1,5 μέτρο από το τέρμα& έκανε το φάουλ από το οποίο μπήκε το 2ο. Μπράβο και στο Χάβο που τον έβαλε μέσα. Ο Τίτλος λάθος, το περιστέρι αυτοκτονούσε όσο έχανε από το ασκερι με τα παλτά. Πόσα χρόνια είχε να γίνει ανατροπή απο ομάδα με 10 παίχτες?? Το κοράκι επίσης είδατε πως σας έπαιξε?? Γιατι δεν βάζετε μέσα τα παιδιά από την Β ομάδα?? Του χρόνου ξέρετε πόσα θα είναι μέσα??? 600 άτομα και πολλά λέμε. Υπάρχει κάποιος που να μη φοράει παντελόνι απλά επειδή κρυώνει να τους βάλει 100.000 ευρώ πρόστιμο για το σημερινό?? ΕΛΕΟΣ

Μην κράζετε παιδιά, αφήστε το πτώμα να πεθάνει ήσυχα φέτος, το φωνάζουμε από τον Σεπτέμβρη πως είναι χαμένη χρονιά. Ντάξει παντελονιάσανε τόσα φράγκα και καλά κάνανε γιατί δεν γίνεται μόνο να δίνεις, αλλά είναι η μόνο χρονιά που πλην Γιάννου δεν βγήκε καμια μεταγραφή, παλτά, ταγάρια, μπουλούκι από πρόβατα... Το κακό είναι πως χάνουν και την επόμενη χρονιά γιατί τίγκαρε η ντουλάπα και δε βλέπω να διώχνουν κάποιο από τα 15 παλτά που παίζουν τώρα για να φέρουν 10 παίχτες που θέλει η ομάδα γιατί τόσοι της λείπουν για να μην την γλεντάνε με ανατροπές πεθαμένοι με 10 παίχτες...

Αστερα δεν μας τα λες καλά.Γιά κουνηθείτε λίγο !!! Θέλετε φιλάθλους η κεκλεισμένων των θυρών μέχρι να πατώσετε.ΞΥΠΝΑΤΕ όσο είναι ενωρίς.ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ GET UP !!!!!!!!

Τουλάχιστον βάλανε στην τσέπη 2.500.000. Εάν πηγαίνανε Ευρώπη τόσα θα παίρνανε. Έτσι γλιτώσανε τα ταξίδια και τα έξοδα. Μια χαρά. Μη νομίζετε πως θα αλλάξουν πολλά. Κανα φιλικό το καλοκαίρι...καμια μεταγγραφή τύπου Ιγκλέσια το καλοκαίρι..Θα διώξουνε και 5 - 6 άτομα. Μια χαρά. Τώρα με Ολυμπιακό θα κατεβάσει πλήρη ομάδα ή επειδή χάσαμε τα play off θα παίξει με τα δεύτερα. Επίσης θα βάλει Ολυμπιακούς δίπλα μας όπως κάνει κάθε φορά ( ΑΕΚ ΟΣΦΠ ΠΑΟ ΓΙΑΝΝΙΝΑ) να βρίζουνε τα παιδιά μας στην ίδια θύρα; Υποθέτω πως ο Κοντονής τα έχει απαγορεύσει αυτά. Παρανομίες δηλαδή. Να ξέρουμε να απέχουμε

Τι να το κάνει το καρναβάλι ο Παυλής, ορίστε τζάμπα θίασος... Το πρόστιμο που είναι? Τον Σέρβο τον γυρίσανε Τρίπολη?

Κάτι δεν πάει καλά, το καταλάβαμε κ. πρόεδρε του Αστέρα μας, όχι όμως και να τον ρίξετε στην Β εθνική! για την Κολλίνα ρε γαμώτο!

Ερώτηση προς όλους: Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου έχουν απαγορευτεί οι μετακινήσεις των οργανωμένων, θα μας ξαναβάλετε δίπλα μας τους κάφρους να ορύονται και να βρίζουν μανάδες και παιδιά; Λίγο ντροπή κύριοι πρόεδροι. Να μην βάλετε κανέναν. Θα βγάλουμε φωτογραφίες και θα τις στείλουμε Ευρώπη και στον εισαγγελέα. Απαγορεύονται αυτά που κάνετε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.