Αυτοκτονία στην Τρίπολη

Αυτοκτονία στην Τρίπολη

Μάρτιος 11, 2015 - 10:31
11 σχόλια

Νέο σοκ στη κοινωνία της πόλης

Νεκρός βρέθηκε άντρας 47 ετών το πρωί της Τετάρτης 11 Μαρτίου στην Τρίπολη και συγκεκριμένα σε δρόμο πίσω από τον ΟΑΕΔ Τρίπολης  κοντά στο πεδίο βολής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αυτοκτονία και ο θάνατος επήλθε από  κυνηγετικό όπλο.

Να αναφέρουμε ότι πτώμα βρέθηκε περίπου στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης από διερχόμενο πολίτη. Aυτή τη στιγμή διενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Τρίπολης και το πτώμα  βρίσκεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου.

Η φωτογραφία είναι από το πρωί της Τετάρτης στον τόπο που βρέθηκε ο άνδρας.

 

 

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Μόνο σοκ?Οι αυτοκτονίες ,οι θάνατοι και οι τραυματισμοί απο τροχαία στην Αρκαδία έχουν πάρει μορφή γενοκτονίας.Αναρωτιέμαι, μήπως κάτι δεν πηγαίνει καλά με την νοοτροπία,την εκπαίδευση,το κοινωνικό και οικογενειακό περιβάλλον των κατοικων της Αρκαδίας?Το θέμα θέλει ανάλυση απο ειδικους...

Φιλε απο ποια δεκαετια ξυπνησες,Ελεος ποια με κατι ειδικους,σαν εσενα ρε φιλε.Οι μονοι ειδικοι που χρειαζετε αυτη η πολη ειναι για καποιους σαν εσενα ,μπας και ξεσκαρτιστει η πολη απο την ΒΛΑΚΙΑ.

ΣαμαροΒενιζελικο ηταν το οπλο?Ας τον αναπαυση ο Θεος,και ας ξυπνησουμε καποτε σε αυτη την πολη και να δουμε και να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΟΟΟ

Προς Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τετ, 11/03/2015 - 12:16, δεν ξέρω για ειδικούς, εσένα σου χρειάζεται ένας δάσκαλος Α' Δημοτικού να σου μάθει ορθογραφία. Τράβα ρε αγράμματε που πουλάς κι εξυπνάδα.

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τετ, 11/03/2015 - 12:16. Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση για ένα τοσο θλιβερό γεγονός.Δεν είμαι ειδικός,αλλα μετά απο πολλά-πολλά χρόνια διαβίωσης σε αυτη την πόλη έχω το δικαιωμα να αναζητώ αιτίες και λύσεις για δυσάρεστα γεγονότα που συμβαίνουν με μεγάλη συχνότητα. Ευχαριστώ για την προτασή σου να πάω σε ειδικό.Με τη σειρά μου θα σου πρότεινα να να πάς ξανά στο σχολείο (εάν δεν έχεις πάει) και μάλιστα στην πρώτη Δημοτικού για να μάθεις γράφεις σωστά ορθογραφία.

Αντί να μαλωνουμε κοιτάξτε τους φίλους και συγγενείς αν χρειάζονται καμια βοήθειά να μην φτανουμαι σε τέτοια πραγματα

Ξερω και ξερεις,οτι σε αυτην την χωρα,τις λυσεις τις εδωσαν ,οι αγραμματοι.Μου ειναι πολυ ευκολο να μην σου δειχνω αγραμματος και το ξερεις.Δυστυχως αγραμματος δεν ειναι αυτος που κανει ορθογραφικα λαθη αλλα αυτος που υποτιμα την διαφορετικη αποψη και την ειρωνευεται,(τραβα ρε αγραμματε,και θα σου προτεινα να ξαναπας σχολειο εαν δεν εχεις παει)να χαρω την μορφωση σας.Θα σας προτεινα να στειλετε ενα βιογραφικο ,για να σας παρουν για την επιλυση σοβαρων προβληματων της Χωρας σε σχεση με τις χιλιαδες των αυτοχειρων .Ισως ειναι μια καλη ευκαιρια για εσας, ο αδριαντας που κοσμη το σαλονι σας,να κοσμησει καποια πλατεια μας.Προβληματιζομαι για τη αφανια σας,κρυπτομενοι πισω απο την ανωνυμια σε τοσο σοβαρα προβληματα ,οπως τα εκθεσατε,που ζητουν επιλυση μονον απο μορφωμενους ανθρωπους ,σαν εσας.Καλημερα σας.Γιωργο,παλιε συμαθητη καλο σου ταξιδι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.