Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην ΕΟ Τρίπολης-Καλαμάτας

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην ΕΟ Τρίπολης-Καλαμάτας

Σεπτέμβριος 08, 2014 - 14:26
3 σχόλια

Με ελαφρά εγκαύματα οι τρεις επιβαίνοντες

Αυτοκίνητο ΙΧ εξετράπει της πορείας του την Κυριακή το πρωί στην Εθνική Οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, στο 150ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Τρίπολη (στη μεγάλη ευθεία πριν την Τρίπολη). Το αυτοκίνητο οδηγούσε μία γυναίκα, ενώ επιβαίνοντες ήταν και τα δύο μεγάλα παιδιά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την οδηγό την πήρε ο ύπνος και το αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω στα προστατευτικά στηθαία της Εθνικής οδού. Το ΙΧ που είχε υγραεριοκίνηση , έπιασε φωτιά από την πρόσκρουση , με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να υποστούν εγκαύματα. Ευτυχώς τα εγκαύματα ήταν ελαφρά και δε συνέβη κάτι πιο σοβαρό, ώστε να υπάρξουν θύματα.

Φωτογραφία αρχείου


3 Σχόλια

Λόγο της υγραεριοκίνησης έπιασε φωτιά? Αυτό είναι το επίσημο συμπέρασμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ή βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα?

Η συσκευή του υγραερίου στα αυτοκίνητα, είναι κατάλληλα κατασκευασμένη με όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες, ώστε το αυτοκίνητο να μην αναφλέγεται ή εκρήγνυται, σε περίπτωση σύγκρουσης...Αν ήταν έτσι, οι κατασκευάστριες εταιρείες δεν θα τοποθετούσαν καθόλου φιάλες υγραερίου στα οχήματα...Πώς το ξέρετε ότι η φωτιά εκδηλώθηκε λόγω υγραεριοκίνησης; Το διασταυρώσατε ή κινδυνολογείτε άνευ λόγου και αιτίας; Γνωρίζετε μήπως, πόσα αυτοκίνητα κυκλοφορούν παγκοσμίως με υγραεριοκίνηση και ότι δημιουργείτε αναστάτωση μα αυτά που γράφετε;;

Τι ρωτάς ρε φίλε, φυσικά και φταίει η υγραεριοκίνηση. Το πιθανότερο είναι να είχε πάει σε κανα άσχετο να βάλει το γκάζι και παραλίγο να το φάει το κεφάλι της η γυναίκα. Αφού δεν υπάρχει έλεγχος και ο κάθε καραγκιοζάκος βάζει γκάζι χωρίς άδειες και κυρίως χωρίς γνώσεις, αυτά θα έχουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.