Αυτοκίνητο «μπήκε» σε κατάστημα στο κέντρο της Τρίπολης (pics)

Αυτοκίνητο «μπήκε» σε κατάστημα στο κέντρο της Τρίπολης (pics)

Απρίλιος 30, 2017 - 18:57
10 σχόλια

Δευτέρη φορά μέσα σε  πολύ μικρό χρονικό διάστημα, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και εισήλθε σε κατάστημα στο κέντρο της Τρίπολης στην οδό Γεωργίου Α'. Λίγο καιρό νωρίτερα, ένα όχημα είχε σπάσει βιτρίνα επιχείρησης και είχε προκαλέσει σοβαρες υλικές ζημιές, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, καθώς το τροχαίο είχε συμβεί τις βραδινές ώρες. Σήμερα, Κυριακή 30 Απριλίου, ένας οδηγός που όπως φαίνεται έχασε τον έλεχο του οχήματος, έσπασε τη βιτρίνα καταστήματος, από το οποίο ευτυχώς οι ιδιοκτήτες και εργαζόμανοι έλειπαν καθώς ήταν Κυριακή και το κατάστημα ήταν κλειστό. Παρά το γεγονός ότι η ώρα του συμβάντος ήταν απογευματινή και κόσμος κυκλοφορούσε στον δρόμο, ευτυχώς όμως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Οταν μεθάνε μεσημεριάτικα δεν φταίει ο Δήμαρχος παπαγαλάκια μου! Αν πήγαινε με σωστή ταχύτητα δεν θα έκανε ζημιά. Αλλά εσείς λέτε ότι για όλα φταίει άλλος και όχι ο οδηγός. Κι εγώ οδηγάω 30 χρόνια αλλά δεν μπήκα ποτέ σε κατάστημα "απρόσκλητος"

Ταξιτζης

Ρε παιδια μελι εχει αυτη η πλευρα?θα σκοτωσουν κανεναν ανθρωπο & μετα θα κοπαναμε τα κεφαλια μας ολοι παρεα.....

Εγινε 2η φορα στο ιδιο σημειο και δεν εχουν μπει φαναρια ακομη;; Ηηηηηηηηη γρηγορα φαναρια !!

φήμες λένε οτι οικολόγοι έχουν ξαμολύσει καμποσα καγκούρια αυτές τις ημέρες στην πόλη....εντοπίστε τα πριν αναπαραχθούν...ειναι έυκολο τα έργα τους μιλάνε από μόνα τους...Γεωργίου Ά και χθες πλατεία Κολοκοτρώνη.....αν δείτε καγκουροπαρέα-κερκιδα να κοιτάει επιμονα προς το μέρος σας φυλαχθείτε...κατι έρχεται προς τα επάνω σας μαλλον!!!

πάντα μπροστά αυτή η πόλη...το πρώτο μαγαζί "τροπετο" ειναι γεγονός .... *μάστορα που έχεις το μαγαζί πάρε άλλο γτ μετά τη δεύτερη στούκα έχει γίνει "πλαστελίνι" ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.