Αυτοί έκαναν την υπέρβαση, εμείς ας κάνουμε το καθήκον μας

Αυτοί έκαναν την υπέρβαση, εμείς ας κάνουμε το καθήκον μας

Σεπτέμβριος 11, 2019 - 22:38
0 σχόλια

Θυμόσαστε την ατάκα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο πάνελ του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας προς τον τότε Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα “είναι το πρόγραμμα, ανόητε” τον Ιανουάριο του 2016 ;

Αυτή η ατάκα (που είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως) θα μπορούσε να ταιριάξει γάντι σε όλους όσους μιλούν για κωλοτούμπες και άλλα τέτοια στοχοποιώντας τον Παναρκαδικό και την ΑΕΚ Τρίπολης σχετικά με τις αποφάσεις τους να λάβουν τελικά κανονικά μέρος στη Γ' Εθνική κατηγορία την νέα αγωνιστική σεζόν.

Και για να πάμε στην ωμή ποδοσφαιρική πραγματικότητα των δύο Αρκαδικών ομάδων που τελικά αποφάσισαν να δώσουν το παρών στη Γ' Εθνική είναι η ανάγκη, η ιστορία και η υπέρβαση των διοικήσεων να καταφέρουν να κρατήσουν όρθια τα σωματεία τους έπειτα από καταρτισμό έκτρωμα της ΕΠΟ με τον 6ο όμιλο.

Ο Παναρκαδικός και η ΑΕΚ Τρίπολης δεν έχουν επαγγελματίες παράγοντες, δεν πουλάνε παππά σε κανέναν, δεν κάνουν αεριτζίδικη πολιτική εις βάρος των ομάδων τους, δεν είναι Αμπράμοβιτς, δεν τάζουν και μετά να ρίχνουν κανόνια και δεν ασπάζονται το φαινόμενο του νεοπλουτισμού που κάνει σωματεία την μια να μοιάζουν με Τσέλσι και την άλλη να διαλύονται.

Οι διοικήσεις του Παναρκαδικού και της ΑΕΚ Τρίπολης κάνουν αυτά που βαστάει η τσέπη τους με σύνεση, με πλάνο, με αγάπη, με μόχθο, με πολύ δουλειά, με καθαρούς όρους, με σεβασμό στο παρελθόν των σωματείων τους και με ευθύνη για το παρών και το κυρίως το μέλλον, με στόχο αυτές οι δύο ομάδες να υπάρχουν και την επόμενη μέρα.

Ο Παναρκαδικός σέβεται την ιστορία του καθώς επίσης και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και του προπονητικού τιμ και η διοίκηση είναι έτοιμη για νέα υπέρβαση για να διαφυλάξει αυτό που με κόπο χτίζει τα τελευταία χρόνια που είναι η υγεία και η απόλυτη διαφάνεια του σωματείου μιας και δεν είναι λίγα αυτά που έχει περάσει αυτό το σωματείο στο παρελθόν.

Η ΑΕΚ Τρίπολης και αυτή σέβεται την ιστορία της, τους ποδοσφαιριστές της και το προπονητικό της τιμ δίνοντας τους την δυνατότητα με μια ακόμα υπέρβαση να βάλουν τα ονόματα τους δίπλα από μια ιστορική και άκρως ιδιαίτερη στιγμή του σωματείου στα 90 χρόνια πορείας του.

Και οι δύο ομάδες της Τρίπολης αναμένεται να κάνουν σημαντικές οικονομικές υπερβάσεις μιας και μιλάμε για έναν πολυέξοδο όμιλο βάση των λειτουργικών του δεδομένων με πολλά μακρινά ταξίδια και είναι πολύ σημαντικό και άκρως ζωτικής σημασίας οι δεσμεύσεις που πήραν από φορείς και επιχειρηματίες να υλοποιηθούν στο ακέραιο.

Οι δύο ομάδες έφθασαν μια ανάσα κυριολεκτικά από την μη συμμετοχή τους στην Γ' Εθνική και η τελική τους απόφαση που είναι θετική δεν αποτελεί κωλοτούμπα αλλά μια τίμια συμφωνία ως αποτέλεσμα αυτών που κατάφεραν οι δύο διοικήσεις αυτές τις μέρες έχοντας εξαντλήσει (με επιτυχία) όλα τα περιθώρια σε δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Σε αυτή την προσπάθεια και ο Παναρκαδικός αλλά και η ΑΕΚ Τρίπολης έχουν ανάγκη από την στήριξη του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού της πόλης να σταθεί στο πλευρό τους και να συμβάλει με την παρουσία του στο γήπεδο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.