Το αυτογκόλ του Νικολάκη, η βίλα του Μίκη και ο χαμένος Πετράν

Το αυτογκόλ του Νικολάκη, η βίλα του Μίκη και ο χαμένος Πετράν

Ιούλιος 26, 2016 - 12:00
1 σχόλια

Φίλοι μου καλοί και αγαπημένοι, γεια σας!

Πώς περάσατε στη μεγάλη συναυλία; Όλοι εκεί ήσασταν, ατιμούτσικα. Φαν ή όχι της Πέγκυς.

Γέμισε η πλατεία με κόσμο, τόσο κόσμο ούτε στην... Επανάσταση! Και δεν μπορώ να πω, συμμετείχε στο νταβαντούρι, χειροκρότησε. Δεν έλειψαν και εκείνοι, βέβαια, που κόλλησαν στην εξέδρα για να φωτογραφηθούν με την Πέγκυ, να ποστάρουν αμέσως-αμέσως το κατόρθωμα.

Περιζήτητες έγιναν οι πλαστικές καρέκλες, φιλαράκια μου, ούτε στα πανηγύρια τόση ζήτηση, και βρε από εδώ, και βρε από εκεί...  Άδειασε σου λέει η πλατεία και γέμισαν τα μαγαζιά. 
Και η βραδιά τα είχε όλα, αλυσίδες φιλίας -αλλά, για κάτσε, δεν ήταν φιλίας, μάλλον το αντίθετο (κάποιες 60χρονες είχαν πιαστεί χέρι με χέρι κάνοντας αλυσίδα το σώμα τους για να προστατέψουν τον Μίκη και από ό,τι έμαθα το έκαναν και μετά στην Πέγκυ).

Τα άσμα λέει «να βάλω τα μεταξωτά και να φυσάει», αλλά για τη συναυλία του Μίκη πολλοί ήταν αυτοί που προτίμησαν τα λεύκα, λευκά από πάνω μέχρι κάτω... Γέμισε παγωτατζήδες η πλατεία, σου λέει!

(Το Πόκεμον στην κόψη του σπαθιού την τρομερή του Κολοκοτρώνη δεν το πήρε κανείς χαμπάρι...)

Χαμπάρι είπα και θυμήθηκα ότι... χαμπάρι δεν πήρε ο κόσμος από τις... τιτανοτεράστιες αποκαλύψεις του Νικολάκη για τους δημοτικούς συμβούλους που χρωστούν στον Δήμο. Και πώς να πάρει, αφού οι αποκαλύψεις έμειναν... μισές.

Ή την κάνεις τη δουλειά, Νικολάκη, ή κάθεσαι στα αβγά σου και δεν ενοχλείς εισαγγελικές αρχές. Τι το πέρασες εδώ; Αθήνα, να δίνεις τις λίστες σε άλλα χέρια και να περιμένεις να κάνουν τη δουλειά για σένα; Ολόκληρη συνέντευξη Τύπου έκανες, τόσα είπες, χάθηκε να διαβάσεις και τα ονόματα;

Όταν πετάς το μπαλάκι, πολύ συχνά τρως αυτογκολάκι. Έτσι πάνε αυτά.

Αλήθεια, όλοι τούτοι πώς δουλεύουν χωρίς ασφαλιστική ενημερότητα; Ας μας εξηγήσει κάποιος.

Πού ήταν ο Πετράν την Κυριακή το βράδυ και έχασε τη συναυλία; Τι έκανε στην Αθήνα; Μήπως μας φέρνει κανένα νέο για το... ξεχασμένο προσφυγικό;

Πάντως εντάξει. Ο Μήτσος τού αγόρασε τη βίλα του Μίκη. Και τον περιμένει στα εγκαίνια. Ο Μίκης φάνηκε να κατάλαβε ότι είναι τα εγκαίνια σε καμιά εβδομάδα και χάρηκε.

Αχ... Της Δικαιοσύνης, ήλιε νοητέ, μη λησμονάς την Τρίπολη. Πού θα πάει; Θα βάλει μυαλό...

Και εκεί στα Λαγκάδια, βρε παιδιά, τι κακό κι αυτό, ένα σμήνος από χιλιάδες κουνούπια με φτερά κατασπάραζε όποιον ανέβαινε στην εξέδρα, αλλά κανείς δεν παραχώρησε θέση, όλοι ανέβηκαν στο βήμα, τόσα χιλιόμετρα έκαναν, βρε αδελφέ, να μην δειχτούν; Αμαρτία.

Καλή όρεξη...
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.