Αυτόφωρο για τους ιδιοκτήτες καφέ και μπαρ που παίζουν μουσική πέραν του ωραρίου

Αυτόφωρο για τους ιδιοκτήτες καφέ και μπαρ που παίζουν μουσική πέραν του ωραρίου

Νοέμβριος 09, 2019 - 16:06
5 σχόλια

Δε είναι μόνο ο αντικαπνιστικός νόμος που έχει προκαλέσει αναστάτωση σε μεγάλη μερίδα των ιδιοκτητών κέντρων διασκέδασης, μπαρ και καφετεριών.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η παραβίαση του ωραρίου της μουσικής τις ώρες κοινής ησυχίας, από τις 15.μμ μέχρι τις 17.μ.μ, καθώς και η συνέχιση της δυνατής μουσικής πέραν του ωραρίου -εκτός αν έχει δοθεί παράταση από τον Δήμο- αλλά και οι φωνασκίες των θαμώνων που μέχρι τώρα ήταν πταίσματα, θα είναι πλέον πλημμελήματα.

Αυτό σημαίνει ότι ο υπεύθυνος του μαγαζιού εάν είναι παρών κατά την διάρκεια που σημειώνεται η παράβαση συλλαμβάνεται για να περάσει αυτόφωρο.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Και πρόστιμο σε όσους ελάχιστους γελάνε... Φτάνει πια... Ας κάτσει ο καθένας σπίτι μόνος του να κλαίει τη μοίρα του με την ησυχία του

Ολοι πρεπει να απολαμβάνουν την ιδια ελευθερία. Δεν μπορει επειδη καποιοι θελουν να διασκεδασουν οι υπολοιποι να μην κοιμουνται. Φροτιστε τα καταστηματα σας να ειναι συννομα και δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα. Εχεις καφε παιζεις τη μουσικη οσο δυνατα λεει η αδεια σου. οι δικιολογιες τυπου <<ξερεις γω ποσα χρηματα εχω δαπανησει για ηχομονωση>> και οταν ανοιγει η ποτρα ακουγεσαι 2 τετραγωνα πιο μακρυα δεν στεκουν!!! Ουτε οτι τοκεντρο ανηκει στη διασκεδαση τα βραδια στεκει!! Ολη η πολη ανηκει σε ολους τους πολιτες!!!

στα καγκουρομαγαζα της τριπολης νομιζουν οτι αν χτυπησουν πανω απο 100db (και βαλε) θα μαζεψουν κοσμο (σαν τα πανηγύρια δλδ)... ουτε να σταθεις δεν αντέχεις..φωναζεις με όλη σου τη δυναμη για να παραγγειλεις!! χαμηλοσε το...ουτως η αλλιώς κανεις δεν χορεύει....όλοι για κουβέντα και για γνωριμία βγαινουν εξω....

Το κεντρικό κράτος δείχνει σφυγμό. Οι Δήμαρχοι που τους αφήνουν να ασχημονούν σε καταπατημένους δημοτικούς χώρους να ξέρουν πως υπάρχει η απιστία, η παράβαση καθήκοντος και όχι μόνο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.