Αυτοδύναμη πρωτιά της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στην Τρίπολη.

Αυτοδύναμη πρωτιά της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στην Τρίπολη.

Μάιος 17, 2018 - 07:55
3 σχόλια

Την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές σε όλα τα Πανεπιστήμια και Α.Τ.Ε.Ι της χώρας. Η Δ.Α.Π. Ν.Δ.Φ.Κ. Τρίπολης καταγράφοντας εντυπωσιακά ποσοστά σημείωσε μεγάλη νίκη τόσο στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών  όσο και στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η Μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών που συμμετείχαν στις εκλογές τίμησε με την εμπιστοσύνη της τη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Τρίπολης επιβραβεύοντας τις προσπάθειές μας για  ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των φοιτητικών παρατάξεων σε ποσοστά και έδρες είναι τα εξής:

Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών 

ΔΑΠ ΝΔΦΚ 74% και 5 έδρες

ΠΚΣ 24% και 2 έδρες.

(τα λευκά ψηφοδέλτια ήταν το 2%)

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

ΔΑΠ ΝΔΦΚ 69,5% και 5 έδρες

ΜΠΛΟΚΟ 25% και 2 έδρες

ΠΚΣ 5,5% (δεν πήρε έδρα)

 

 

 

 

Θέλουμε οι συμφοιτητές μας να γνωρίζουν ότι για την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Τρίπολης, οι εκλογές δεν είναι ο τερματισμός μιας χρονιάς, αλλά η αρχή της επόμενης. Και σε αυτή την πρόκληση τους  θέλουμε  μας δίπλα μας, όχι απλούς ακολούθους, αλλά δυναμικούς διαμορφωτές του μέλλοντος που μας αξίζει.

 

Με εκτίμηση

ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Τρίπολης

 


3 Σχόλια

Η καταστροφή της κοινωνίας στην Ελλάδα επήλθε από την αριστερά και για αυτό οι νέοι στρέφονται όλο και πιο δεξιά. Το ίδιο συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ευρώπη!

Η αποδοχή στο κοκομπλόκο αντιστρόφως ανάλογη του επιπέδου της σχολής. Το επιβεβαιώνουν και τα επίπεδα στις βάσεις εισαγωγής

Αριστεροί η Θάτσερ ή ο Σρέντερ; Ο Μητσοτάκης και ο Μπερλουσκόνι; Ο Ραχόι και ο Σαρκοζί; Τι άλλο θα διαβάσουμε μα τα κέρατα του Πάνα;;;!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.