Αυτό που του έλειπε στον Τόνσο το βρήκε

Αυτό που του έλειπε στον Τόνσο το βρήκε

Σεπτέμβριος 01, 2017 - 20:01
0 σχόλια

Ο Μάρτιν Τόνσο βρίσκεται προ των πυλών του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου πυροδότησε την «βόμβα» του Αργεντινού άσου καλύπτοντας έτσι την θέση του επιτελικού μέσου.

Η επικείμενη μεταγραφή του Μάρτιν Τόνσο αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι της αρκαδικής ομάδας και ασφαλώς λύσεις και επιλογές στο κομμάτι της επιθετικής δημιουργίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης βάζει ακόμα περισσότερο λάτιν χρώμα στο ρόστερ του με τον Μάρτιν Τόνσο να ετοιμάζεται να γίνει ο 5ος Αργεντινός του φετινού Αστέρα και συνολικά ο 34ος που θα φορέσει την κιτρινομπλέ φανέλα στην εντεκάτη παρουσία της ομάδας στα σαλόνια της Super League.

Ο 29χρόνός άσος δεν είναι άγνωστος στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό μιας και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ατρόμητο αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με τις 27 συμμετοχές και τα 6 συνολικά γκολ που σημείωσε συνολικά στην Super League.

Η εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση αλλά και ο τρόπος με τον οποίο πατάει την αντίπαλη περιοχή κυνηγώντας όλες τις φάσεις είναι στοιχεία που τον διακρίνουν στο παιχνίδι του με τον Μάρτιν Τόνσο να έχει ακόμα και την περσινή εμπειρία από την Super League γεγονός που σίγουρα θα παίξει τον ρόλο στην ενσωμάτωση του στα δεδομένα της νέας του ομάδας.

Για τους κιτρινομπλέ η έλλειψη δημιουργικού χαφ με τα χαρακτηριστικά του Τόνσο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και με την έλευση του Αργεντινού ο Στάικος Βεργέτης είναι σίγουρο ότι αποκτά ένα ακόμα «όπλο» στην φαρέτρα του.

Η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα ψαγμένη και μελετημένη από πλευράς Αστέρα Τρίπολης καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν από την αρχή ψηλά στην λίστα με τις πρώτες επιλογές. Η αρκαδική ομάδα έψαξε το κάτι παραπάνω κυνηγώντας πιο «βαριά» ονόματα ωστόσο έστω και την ύστατη στιγμή η μεταγραφή του Τόνσο θα πραγματοποιηθεί.

Στην θέση «10» παραδοσιακά ο Αστέρας Τρίπολης είχε μεγάλες επιτυχίες φέρνοντας στην χώρα μας σπουδαίους ποδοσφαιριστές που άφησαν το στίγμα τους ανεξίτηλο όπως οι Μιλάνο, Ράγιος, και Ρόλε. Τα τελευταία χρόνια οι Μπερτόλιο και Φαρίνια παρότι ήρθαν με πολλές προσδοκίες δεν δικαίωσαν την επιλογή τους. Ο Μάρτιν Τόνσο καλείται να αλλάξει τα δεδομένα και να γίνει ο αρτίστας που λείπει από την νέα του ομάδα.

Για τα χρονικά δεδομένα η περίπτωση Μάρτιν Τόνσο φαντάζει ως ιδανική λύση και όλα δείχνουν πως ο μικρόσωμος πρώην άσος της Νιούελς Ολντ Μπόις, της Κόλο-Κόλο, της Λανούς και του Ατρόμητου είναι αυτό που έλειπε από τον νέο Αστέρα Τρίπολης.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.