Αυτό είναι το «Generali Arena» (pics)

Αυτό είναι το «Generali Arena» (pics)

Νοέμβριος 25, 2015 - 18:04
0 σχόλια

Το Generali Arena είναι η φυσική έδρα της Σπάρτα Πράγας όπου την Πέμπτη (26/11, 20:00) θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Europa League ανάμεσα στην Τσέχικη ομάδα και  τον Αστέρα Τρίπολης.

Το παιχνίδι μεταξύ της Σπάρτα Πράγας και της αρκαδικής ομάδας είναι ένα από τα πλέον καθοριστικά των κιτρινομπλέ στην ευρωπαϊκή τους ιστορία ψάχνοντας την νίκη που θα τους δώσει το πλεονέκτημα για να κρατούν αυτοί πια την υπόθεση πρόκριση στα χέρια τους.

Το Generali Arena που είναι το μεγαλύτερο γήπεδο της Τσέχικης πρωτεύουσας και πέραν από το γεγονός πως αποτελεί την έδρα της Σπάρτα Πράγας εκεί αγωνίζεται και το χρησιμοποιεί ως έδρα και η συμπολίτισσα Σλάβια Πράγας.

Επίσης το Generali Arena ονομάζεται και ‘’Λέντα’’ που ήταν και το παλιότερο όνομα του γηπέδου πριν γίνει Generali για λογαριασμό του μεγάλου χορηγού του που βοήθησε στην ανακατασκευή του το 1992.

Το γήπεδο Generali χτίστηκε το 1893 και έχει πλέον χωρητικότητα 20.854 και βρίσκεται στο νότιο μέρος της Πράγας.

Δείτε φωτογραφίες από το γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Σπάρτα Πράγας και του Αστέρα Τρίπολης.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.