Αυλαία για την «Πελοπόννησος EXPO» - Άκρως επιτυχημένη η φετινή διοργάνωση (pics,vid)

Αυλαία για την «Πελοπόννησος EXPO» - Άκρως επιτυχημένη η φετινή διοργάνωση (pics,vid)

Νοέμβριος 18, 2019 - 13:13
1 σχόλια

Γιάννης Τρουπής: Η έκθεση ήταν, είναι και θα παραμείνει επιμελητηριακή

Η έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» που διοργανώθηκε στη «μητέρα» της την Τρίπολη εφέτος από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η σκληρή δουλειά, ο προσεκτικός σχεδιασμός και η άρτια διοργάνωση του προέδρου και των μελών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ανταμείφθηκαν καθώς χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν τη ΒΙΠΕ Τρίπολης για να γνωρίσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τους επιχειρηματίες που παρουσίασαν τη δουλειά τους σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στη χώρα μας.

Η έκθεση, που αποτελεί καρπό συνεργασίας των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, έδωσε το μήνυμα εφέτος ότι ενωμένοι οι επιχειρηματίες και των επτά Νομών μπορούν να επιτύχουν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια.

Κατά το κλείσιμο της έκθεσης την Κυριακή 17 Νοεμβρίου παρατέθηκε δείπνο για τους εκθέτες. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής ευχαρίστησε θερμότατα τους προέδρους των άλλων επιμελητηρίων για την πολύτιμη συμβολή τους, τον πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Μπουντρούκα, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της διοργάνωσης, τους χορηγούς και ευχαρίστησε κυρίως από καρδιάς τους εκθέτες οι οποίοι συμμετείχαν, προσθέτοντας με νόημα:

 Η έκθεση ήταν, είναι και θα παραμείνει επιμελητηριακή.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι το δείπνο ντύθηκε μουσικά. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία, μετά την κουραστική εβδομάδα, να συζητήσουν, να χαλαρώσουν και να αποτιμήσουν τα αποτελέσματα της έκθεσης.

Κατά γενική ομολογία, η εφετινή διοργάνωση άγγιξε τις υψηλές προδιαγραφές που πρέπει, στο νέο οικονομικό περιβάλλον, να χαρακτηρίζουν ανάλογες διοργανώσεις.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αυλαία για τη «Πελοπόννησος EXPO»


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.