Αυλαία για το Arcadian Screenings στην Τρίπολη (pics,vid)

Αυλαία για το Arcadian Screenings στην Τρίπολη (pics,vid)

Φεβρουάριος 26, 2019 - 22:38
0 σχόλια

Με την απονομή βραβείων από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη ολοκληρώθηκε το Arcadian Screenings στην Τρίπολη.

Το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ περιελάμβανε ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, κινουμένων σχεδίων και ταινίες από τα workshops Arcadian Screenings με νέους δημιουργούς.

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου δόθηκαν δύο θεατρικές παραστάσεις στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης. Οι δυο ερασιτεχνικοί σύλλογοι στης πόλης ανέβασαν σε θεατρικά μονόπρακτα 4 διηγήματα του Σωτήρη Δημητρίου σε διασκευή του σκηνοθέτη Τάκη Τζαμαριά.

Στις 19:00 ξεκίνησε η  Θεατρική Παράσταση «ΚΥΣΤΗ» σε σκηνοθεσία της κυρίας  Γεωργίας ∆άλκου και έπειτα ακολούθησε  η παράσταση «Σαν τα Χεληδόνια» από την  Θεατρική Οµάδα ∆ράστες.

Τέλος η Μάτα Κοτσιώνη και η υψίφωνος Χριστίνα Αθανασοπούλου ερμήνευσαν το τραγούδι από την ταινία Avanti Maestro «Με κρατάς» και   η Σοπράνο Γιέλενα Γιοβάνοβιτς  ερμήνευσε το δημοτικό τραγούδι «Μέρα Μέρωσε»!

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αυλαία για το Arcadian Screenings στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.