Αξέχαστη μουσική βραδιά με τον Γιάννη Σπανό στην Τρίπολη (photos+video)

Αξέχαστη μουσική βραδιά με τον Γιάννη Σπανό στην Τρίπολη (photos+video)

Ιούλιος 31, 2015 - 00:35
3 σχόλια

Ένας από τους σημαντικότερους έλληνες συνθέτες, o Γιάννης Σπανός βρέθηκε  στην Τρίπολη όπου και παρουσίασε μία σειρά από μεγάλες επιτυχίες του αποσπώντας το χειροκρότημα των Τριπολιτών. 

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου παρουσία μίας μικρής μερίδας πολίτων, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με το ολόγιομο φεγγάρι να συντροφεύει το μεγάλο μουσικοσυνθέτη σε τραγούδια-σταθμούς της διαδρομής του.

Ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός μαζί με τον μαέστρο Δημήτρη Πάντο ο οποίος είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια , ταξίδεψαν το φιλόμουσο κοινό της Τρίπολης  με τα πλήκτρα των πιάνων τους μέσα από τις αξέχαστες επιτυχίες του συνθέτη.

Ορόσημα στην πορεία του θεωρούνται οι τρεις «Ανθολογίες», στις οποίες μελοποίησε έλληνες ποιητές, κύκλος που συμπληρώνεται με ένα ακόμα μελοποιημένο του έργο «Πλησιάζοντας τον Καβάφη».

Από τις μουσικές σκηνές πλάι στον Σηκουάνα, όπου για δεκαπέντε χρόνια μάγευε το γαλλικό κοινό, και τις ιστορικές  μπουάτ της Πλάκας και του Νέου κύματος, ο συνθέτης συντρόφευε με πυξίδα την ποιότητα και εντιμότητα των συναισθημάτων και των μελωδιών του τους εκατοντάδες θεατές που γέμισαν το Θέατρο.

Στην μεγάλη αυτή συναυλία βρέθηκαν και ερμήνευσαν οι  Σπύρος Κουτσοβασίλης, Ασπασία Θεοφίλου, Πάνος Λιβανός, Γιώτα Αποστολάκου, Βασίλης Μηνακάκης, Νίκος Βολάκος. Η συναυλία έγινε με την διοργάνωση του  Καλλιτεχνικού Ομίλου Σπαρτιατών «Ορφέας» και την συμμετοχή της στο πρόγραμμα.

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μουσική βραδιά με τον Γιάννη Σπανό στην Τρίπολη


3 Σχόλια

Απλό... δεν είχε γουρνοπούλααααααααα!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.