Αx, βρε ΚΤΕΛ, τι σου έμελε να πάθεις.. (pics)

Αx, βρε ΚΤΕΛ, τι σου έμελε να πάθεις.. (pics)

Μάιος 26, 2017 - 12:05
0 σχόλια

Πάνω από μία εβδομάδα η ταμπέλα του ΚΤΕΛ Αρκαδίας στην πλατεία Κολοκοτρώνη μένει ρημαγμένη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη πινακίδα «αντιμετωπίζει» πρόβλημα καθώς τον Φεβρουάριο του 2015 είχε «πνιγεί» στα απορρίμματα.

Όπως μπορείτε να δείτε, η πρόχειρα κατά τα άλλα πινακίδα η οποία είχε ως στήριγμα μiα σκουριασμένη ζάντα από IX έχει κομματιαστεί  και η βάση της παραμένει στο κράσπεδο στην πλατεία , αλλά η πινακίδα που ενημερώνει το κοινό για την ύπαρξη στάσης λεωφορείου μένει καταπλακωμένη κάτω από έναν κάδο ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών.

Βέβαια ποτέ οι πολίτες δεν περιμένουν το λεωφορείο σε εκείνο το σημείο, καθώς υπάρχει ειδική κατασκευή με στέγαστρο λίγα μέτρα πιο κάτω.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν επιτρέπεται να καταστρέφονται οι πινακίδες. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να μεριμνήσουν είτε να επισκευάσουν την πινακίδα, αν πιστεύουν ότι έχει κάποια χρησιμότητα, ή να την απομακρύνουν από το σημείο.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.