Αβίντογλου και Κολιόπουλος οι πρώτοι σκόρερ της Α' Αρκαδίας στον δεύτερο γύρο

Αβίντογλου και Κολιόπουλος οι πρώτοι σκόρερ της Α' Αρκαδίας στον δεύτερο γύρο

Απρίλιος 19, 2019 - 20:10
0 σχόλια

Στην μάχη για τον πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας φαίνεται θα υπάρχει έντονο το κιτρινόμαυρο στοιχείο με τον Κώστα Κολιόπουλο της ΑΕΚ Τρίπολης να είναι στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα.

Ωστόσο ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η συμμετοχή και η διαδραστικότητα του Λάζαρου Αβίντογλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Λεωνιδίου, ο οποίος ερχόμενος στο δεύτερο μισό της Α' Αρκαδίας έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πολύ καλή πορεία των ερυθρόλευκων και στην επίτευξη του φετινού της στόχου όντας ένας από τους μεγάλους της πρωταγωνιστές.

Πιο συγκεκριμένα ο Λάζαρος Αβίντογλου σε δέκα συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας μετράει 7 τέρματα και είναι μαζί με τον Κώστα Κολιόπουλο της ΑΕΚ Τρίπολης οι δύο ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα γκολ στον δεύτερο γύρο και ενώ ακόμα έχουμε 3 αγωνιστικές μέχρι το φινάλε.

Ο Λάζαρος Αβίντογλου μετράει 7 τέρματα ενώ ο Κώστας Κολιόπουλος 13 έχοντας ασφαλώς και περισσότερα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν με τους δύο ποδοσφαιριστές να μετρούν συνολικά 7 γκολ σε 10 αγωνιστικές του δεύτερου μισού.

Πρώτος σκόρερ στον πρώτο γύρο ήταν ο Γιώργος Αρδάμης με 7 τέρματα και τώρα είναι στην 3η θέση του πίνακα με 10 ενώ και ο Πυργής μετράει 9 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.