Αβεβαιότητα, ερωτηματικά και αγωνία στην Δόξα Μεγαλόπολης

Αβεβαιότητα, ερωτηματικά και αγωνία στην Δόξα Μεγαλόπολης

Αύγουστος 17, 2017 - 15:11
0 σχόλια

Ακριβός πριν από έναν χρόνο η Δόξα Μεγαλόπολης προετοιμαζόταν για την ιστορική της στιγμή με την παρθενική της συμμετοχή στην Γ' Εθνική κατηγορία και μια ολόκληρη πόλη κινιόταν γύρω από τους ρυθμούς της ομάδας.

Έναν χρόνο μετά τα φώτα της Γ' Εθνικής έσβησαν και τίποτα μα τίποτα δεν είναι το ίδιο με την Δόξα να επιστρέφει και πάλι στην Α' Αρκαδίας μετά τον υποβιβασμό της αλλά με τρόπο που όπως φαίνεται είναι αρκετά επώδυνος για τον ίδιο τον σύλλογο και το εσωτερικό του.

Βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου με τις περισσότερες ομάδες που θα πάρουν μέρος στην Α' Αρκαδίας να έχουν ξεκινήσει και να τρέχουν τον προγραμματισμό τους και να ετοιμάζονται για την έναρξη της προετοιμασίας τους εκτός από την Δόξα με την αβεβαιότητα για την νέα σεζόν να κυριαρχεί στην Μεγαλόπολη.

Το μόνο δεδομένο που υπάρχει αυτή την στιγμή για τους κυανόλευκους είναι η έλλειψη προπονητή αλλά και οι πολλές αποχωρήσεις βασικών παιχτών που τα τελευταία χρόνια αποτελέσαν την βάση του ρόστερ της ομάδας και άφησαν την Μεγαλόπολη για να βρουν αλλού το νέο τους ποδοσφαιρικό προορισμό.

Το κλίμα αβεβαιότητας δημιουργεί πολλά  ερωτηματικά για την επόμενη μέρα της ιστορικής ομάδας της Μεγαλόπολης όπως είναι λογικό  και αγωνία στους φιλάθλους για το τι θα γίνει την νέα αγωνιστική σεζόν και ποιο θα είναι τελικά το μέλλον της Δόξας στην Α' Αρκαδίας.

Αυτή την στιγμή στην Δόξα Μεγαλόπολης φαίνεται πως πολλά πράγματα είναι στον αέρα καθώς δεν υπάρχει προπονητής και το ρόστερ έχει πολλά κενά με την ομάδα να βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο και δύσκολο μονοπάτι για την επόμενη μέρα της.

Επίσης ένα ακόμα κομμάτι που δημιουργεί ερωτήματα είναι και οι ακαδημίες του συλλόγου. Οι αδερφοί Λυμπερόπουλοι που ήταν υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομών της Δόξας αποχώρησαν για τον Παναρκαδικό και συνεπώς υπάρχει ένα ακόμα ανοιχτό ζήτημα μαζί με όλα τα υπόλοιπα της πρώτης ομάδας.

Σε όλα αυτά στην εξίσωση πλέον μπαίνει και ο χρόνος ο οποίος μόνο σύμμαχος δεν είναι για την Δόξα καθώς στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε κάθε μέρα στασιμότητας που περνά είναι εις βάρος της ομάδας.

Είναι σίγουρο πως στην Δόξα είναι ώρα σημαντικών αποφάσεων. Όπως όλα δείχνουν μετάβαση της ομάδας από την Γ' Εθνική ξανά στο τοπικό πρωτάθλημα μόνο εύκολη δεν είναι και ο δρόμος που έχει να διαβεί ιδιαίτερα δύσβατος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.