Αυτοκτόνησε 56χρονος στην Αγία Βαρβάρα στην Τρίπολη

Αυτοκτόνησε 56χρονος στην Αγία Βαρβάρα στην Τρίπολη

Ιούνιος 07, 2012 - 14:18
11 σχόλια

Νεκρός βρέθηκε πριν λίγη ώρα 56χρονος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και συγκεκριμένα στην οδό Λουσίου στην Τρίπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του Arcadiaportal.gr ο θάνατός του 56χρονου οφείλεται σε αυτοκτονία. Ο αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του.

Ο αυτόχειρας Κ. Θ. ήταν μηχανοδηγός του ΟΣΕ και συνάδελφοί του δηλώνουν σοκαρισμένοι, αφού επρόκειτο για έναν αξιολογότατο, τυπικό σε όλα υπάλληλο του ΟΣΕ . Ο Κ. Θ. ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη που εργάζεται στο εξωτερικό. Οι πρώτες πληροφορίες που μεταφέρουμε με επιφύλαξη κάνουν λόγο για οικονομικά προβλήματα που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον 56 χρονο.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Σύμφωνα με μελέτες οπού και αν πήγε το Δ.Ν.Τ από Βραζιλία μέχρι Τουρκία και από εκεί Αργεντινή και Ουγγαρία και σε άλλες χώρες βλέπε Ουκρανία και μελλοντικά Ισπανία.Αυξήθηκαν:Αυτοκτονίες,Εγκληματικότητα,Αρρώστιες ξεχασμένες στο δυτικό κόσμο,Γραφειοκρατία,Λαδώματα,Οικονομικά Εγκλήματα,Ανεργία,Προβλήματα στην εκπαίδευση.Επίσης έπεσε ο Μέσος Όρος Ζωής κατά 5 έτη. Πολλές χώρες δεν ανέκαμψαν ποτέ οικονομικά με εξαιρέσει την Βραζιλία,η οποία θεωρείται οικονομικό θαύμα του Δ.Ν.Τ. η μήπως μια φούσκα ακόμα? Ο Στόχος είναι ξεκάθαρος,φτωχύνουμε μια χώρα με οικονομικό πόλεμο,αγοράζουμε μισοτιμής τον ορυκτό πλούτο και δημοσιονομικό πλούτο της χώρας σε εξευτελίστηκες τιμές. Και όμως 2 εκ περίπου συμπατριώτες μας,γείτονες μας,φίλοι μας ψηφίσαν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Αυτό το μέλλον θέλετε?Έτσι θέλετε να ζούμε? Πριν πάτε στην κάλπη κοιτάξτε στα μάτια τα παιδιά σας,εγγόνια σας.Μην τους στερείτε το δικαίωμα στο Όνειρο. Ας γίνει παράδειγμα μας η ΙΣΛΑΝΔΙΑ,που κατήγγειλε το μνημόνιο,φυλάκισε των πρώην πρωθυπουργό της που έκανε τα θελήματα των τραπεζιτών και ήδη βρίσκεται σε τροχεία αναπτύξεις. Ας ΓΙΝΕΙ Η 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ. Καλή τύχη σε όλους μας και συγνώμη αν κούρασα "μερικούς". ANTIFA.

ANTIFA, π'αψτε επιτέλους να παίζετε πολιτικά παιχνίδια και να κάνετε πολιτική προπαγάνδα με κάθε αφορμή και πόσο μάλλον σε αυτή την τραγική στιγμή. Δεν μας παραθέτεις όμως στοιχεία για αυτοκτονίες κλπ. απο τους κομμουνιστικούς "παράδεισους", πρώην ΕΣΣΔ, ΚΟρέα, Κούβα κλπ. Μήπως δεν υπάρχουν ή μήπως έχουν απαγορευτεί δια νόμου οι αυτοκτονίες εκεί?

αρα; μηπως πρεπει να γινουμε Κασιδιαριδες; γιατι και οι 300 φταινε. μονο τους μισθους τους κοιταγανε..να βριζουν ξερουν ...οταν ομως εχεις -στομα-μπορει να υποστεις και συνεπειες...ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ.

Νίκος Π. (χωρίς επαλήθευση) Πέμ, 7 Ιουν 2012 - 15:33 Φίλε μου δεν παίζω κάποιο "παιχνίδι" εδώ.Ούτε ανήκω σε κάποιο κόμμα.Δεν είμαι κομματικοποιημένος όπως πάρα πολλοί,πολιτικοποιημένος είμαι.Ζω στην κοινωνία μας,ακούω,βλέπω και νιώθω. Είναι καιρός εμείς να ζητήσουμε πολίτικη ανατροπή,με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.Εκεί είναι η λύση κατά την γνώμη μου. Εννοείται ότι λυπάμαι για τον συνάνθρωπο μου,εννοείται ότι λυπάμαι για την οικογένεια του.Άλλα πρέπει να σταματήσει αυτό το λουτρό αίματος που έχει ξεκινήσει εδώ και δυο χρόνια και ειδικά η αυτοχειρία. Φιλικά πάντα και συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

<p> εγώ θα έλεγα να μην βγάζουμε συμπεράσματα πάνω στις υποθέσεις του ιστοτόπου και για μένα πολύ κακώς που οι διαχειριστές δημοσιεύουν προσωπικά στοιχεία για τα οποία δε νομίζω να έδωσαν συγκατάθεση οι συγγενείς...καλό είναι να μαζευτούμε και λίγο και να μην στηλιτεύουμε γεγονότα και καταστάσεις, απλώς και μόνο να ανεβάσουμε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου ζούμε σε μικρή κοινωνία και είναι ντροπή να βγάζουμε ειδήσεις που ούτε έχουν επαληθευτεί, ούτε και στις οποίες η οικογένεια έχει δώσει συγκατάθεση να δημοσιευτούν</p> <p> <strong>Admin: </strong></p> <p> Καλησπέρα,</p> <p> Για δημοσίευση μιας είδησης δεν χρειάζεται έγκριση/συγκατάθεση από συγγενείς. Σίγουρα είναι ένα ευαίσθητο θέμα αλλά δεν είναι κρυφό ειδικά σε μια μικρή κοινωνία όπως αυτή της Τρίπολη. Παρακαλούμε τους σχολιαστές να είναι προσεκτικοί με τα σχόλια τους.&nbsp;</p> <p> Συλληπητήρια στην οικογένεια.</p> <p> &nbsp;</p>

Antifiari Μη σκυλεύεις ενα πτώμα για να μας πεις πόσο γαμάτες ειναι οι προτάσεις σου. Λίγη τσίπα & λίγο ταπεινός να εισαι. Ασε να ξέρουν οι δικοί του άνθρωποι τι τον βασάνισε.

Πολύ καλά λόγια και αλήθειες από τον ELA. Να καταλάβουν οι ηληκιωμένοι, ειδικά αυτοί που ψήφισαν τα 2 πρώην μεγάλα κόμματα ότι αυτή η ψήφος αφορά τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Όχι τον εαυτό τους που πιθανότατα έχουν εξασφαλίσει τα προς το ζειν μετά από τόσα χρόνια δουλειάς. Ας σκεφτούν τους νέους και την κοινωνία γενικότερα που τη διαλύει καθημερινά το μνημόνιο και κάθε άλλη πράξη που έχει σαν τελικό στόχο τον πλούτο της Ελλάδας μας. Συγνώμη για την αναφορά που είναι λίγο εκτός θέματος....... διότι πιθανότατα και αυτή η αυτοκτονία σχετίζεται με το (σώσιμο) που κάνουν στη χώρα τα πρώην κόμματα εξουσίας.....

Ο "ΕLA" τα είπε όλα. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Σιωπή. Ο θάνατος βρίσκεται, πλέον, στη γειτονιά μας. Καλή λευτεριά. Γ.Σ.

Μετά από την πραξικοπηματική επιβολή του καπιταλισμού στην Ρωσία τα ποσοστά απόλυτης φτώχεια, εγκληματικότητας και αυτοκτονιών εκτοξεύτηκαν αγαπητέ Νίκος Π. Πέμ, 7 Ιουν 2012 - 15:33. Πιο πριν επί κομουνισμού όλοι οι άνθρωποι είχαν δουλειά, παιδεία, υγεία. Υπάρχουν δεκάδες βιβλία, μελέτες, ντοκιμαντέρ που μας δείχνουν ξεκάθαρα τις τραγικές αλλαγές που συντελέστηκα στις πρώην κομμουνιστικές χώρες. Ακόμα οι άνθρωποι δεν έχουν βρει το τέλειο οικονομικοκοινωνικό σύστημα αλλά σίγουρα όταν το βρούνε αυτό δεν θα μοιάζει σε τίποτα με αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ο νεοφιλελευθερισμός που μας έφεραν οι κυβερνήσεις τους ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας δολοφονεί τον Ελληνικό λαό και αυτό πια δεν μπορούν ούτε τα ΜΜΕ να το κρύψουν.

Για τον Νίκο Π. Πέμ, 7 Ιουν 2012 - 15:33 που ζητάει στοιχεία για αυτοκτονίες κλπ. απο τους κομμουνιστικούς "παράδεισους", πρώην ΕΣΣΔ, Κορέα, Κούβα κλπ., το να προσπαθεί να βρει συγκρίσεις και παραλληλισμούς ανάμεσα σε ένα οικοδόμημα που δεν υπάρχει πια και στο σύγχρονο κυρίαρχο οικονομικό σύστημα, θέλοντας να μας πείσει ότι δεν φταίει ο νεοφιλελευθερισμός για τους συνανθρώπους μας που παίρνουν τέτοια οριστική απόφαση, δείχνει κακοήθεια λόγω βλακείας.

Και ναι, ο παλιός καλός ALZHEIMER MACHT FREI, με τις αμπελοφιλοσοφίες του... Ζήτω τα τρία πουλάκια που κάθονται! Ζήτω οι τρεις που λαλούν και οι δύο που χορεύουν! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!