Autogas Γκολέμης: Υγραέριο και στο πιο μικρό αυτοκίνητο (vid)

Autogas Γκολέμης: Υγραέριο και στο πιο μικρό αυτοκίνητο (vid)

Ιανουάριος 11, 2017 - 10:33
1 σχόλια

Υγραεριοκίνηση σημαίνει καθαρότερο περιβάλλον, οικονομία και ασφάλεια. Η Autogas Γκολέμης, που βρίσκεται 42 χρόνια στο πλευρό του οδηγού και του αυτοκινήτου του, ολοκλήρωσε τη σειρά των πέντε ενημερωτικών βίντεο στο κανάλι της στο youtube, μέσω των οποίων εξηγεί τα οφέλη της υγραεριοκίνησης, αλλά και βήμα-βήμα πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το αυτοκίνητό μας από βενζινοκίνητο σε υγραεριοκίνητο.

Με μια σειρά νέων βίντεο, ο Παναγιώτης Γκολέμης πηγαίνει ακόμα παραπέρα, μετατρέποντας σε υγραεριοκίνητο ένα μικρό Smart 700 κυβικών, που είναι ιδανικό για μετακινήσεις στην πόλη.

Ο Παναγιώτης Γκολέμης θέλησε να δει τις συνθήκες ψεκασμού του υγραερίου σε συνθήκες μέγιστου φορτίου της τουρμπίνας. Έτσι, λοιπόν, αντί να αγοράσει ένα αυτοκίνητο τούρμπο για να δοκιμάσει τις συνθήκες ψεκασμού υπό πίεση, αγόρασε ένα Smart 700 κυβικών, που δίνει 0,8 πίεση, ενώ είναι ιδανικό για μετακινήσεις στην πόλη και κάνει... οικονομία.

Όπως αποδείχθηκε, η ουσιαστική δυσκολία του πειράματος ήταν η... χαρτούρα στα ΚΕΠ!

Παρά το γεγονός ότι το μικρό πορτ-μπαγκάζ θα μίκραινε κι άλλο με την εγκατάσταση του συστήματος υγραεριοκίνησης, η λύση βρέθηκε, αφού το σύστημα εγκαταστάθηκε εξωτερικά, δίπλα στο εργοστασιακό ρεζερβουάρ της βενζίνης. Αφού όλα τοποθετήθηκαν σωστά, ο Παναγιώτης Γκολέμης έβαλε τη ζώνη του και επέτρεψε στην OBD να κάνει ρυθμίσεις της τάξεως του 5%.

Αποδείχθηκε κατά την πορεία του αυτοκινήτου ότι ο κινητήρας ακουγόταν ομαλά και ότι οι ψεκασμοί του υγραερίου ήταν πολύ κοντά με εκείνους της βενζίνης.

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε:

Στην Autogas Γκολέμης γίνεται σωστή μετατροπή 100%, ένας άνθρωπος δουλεύει για ένα αυτοκίνητο και παρέχεται τεχνική υποστήριξη στο 90% των συστημάτων υγραερίου που κυκλοφορούν.

Video: 

Smart 700cc υγραεριοκίνητο Μέρος 1ο


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Σωστός !!! - Ο καλύτερος μάστορας στο υγραέριο ! Στο δικό μου αυτοκίνητο έχω οικονομία στα καύσιμα 45% που μεταφράζεται σε πολλά Ευρώ κάθε μήνα.... Το έχω βάλει 4 μήνες και με τα χιλιόμετρα που κάνω, υπολογίζω ότι σε 2 μήνες ακόμη θα έχω κάνει απόσβεση... -Με έσωσε ο Τάκαρος !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.