Autogas Γκολέμης: Η υγραεριοκίνηση συμφέρει για τις μετακινήσεις στην πόλη (vid)

Autogas Γκολέμης: Η υγραεριοκίνηση συμφέρει για τις μετακινήσεις στην πόλη (vid)

Φεβρουάριος 10, 2017 - 11:58
1 σχόλια

Υραεριοκίνηση σημαίνει καθαρότερο περιβάλλον, οικονομία και ασφάλεια. Η Autogas Γκολέμης, που βρίσκεται 42 χρόνια στο πλευρό του οδηγού και του αυτοκινήτου του, ολοκλήρωσε τη σειρά των πέντε ενημερωτικών βίντεο στο κανάλι της στο youtube, μέσω των οποίων εξηγεί τα οφέλη της υγραεριοκίνησης, αλλά και βήμα-βήμα πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το αυτοκίνητό μας από βενζινοκίνητο σε υγραεριοκίνητο.

Με μια σειρά νέων βίντεο, ο Παναγιώτης Γκολέμης πηγαίνει ακόμα παραπέρα, μετατρέποντας σε υγραεριοκίνητο ένα μικρό Smart 700 κυβικών, που είναι ιδανικό για μετακινήσεις στην πόλη.

Ο Παναγιώτης Γκολέμης θέλησε να δει τις συνθήκες ψεκασμού του υγραερίου σε συνθήκες μέγιστου φορτίου της τουρμπίνας. Έτσι, λοιπόν, αντί να αγοράσει ένα αυτοκίνητο τούρμπο για να δοκιμάσει τις συνθήκες ψεκασμού υπό πίεση, αγόρασε ένα Smart 700 κυβικών, που δίνει 0,8 πίεση, ενώ είναι ιδανικό για μετακινήσεις στην πόλη και κάνει... οικονομία.

Σε αυτό το νέο βίντεο, ο Παναγιώτης Γκολέμης κάνει τις μετρήσεις του στην κατανάλωση του Smart που μετέτρεψε σε υγραεριοκίνητο συγκριτικά με την κατανάλωση βενζίνης σε μια μηχανή.

Μάλιστα, το αποτέλεσμα του Smart, μπαίνει σε σύγκριση και με τη μηχανή και ενός κινητήρα Peugeot 207. όλα τα οχήματα κυκλοφόρησαν μέσα στην πόλη.

  • Το βενζινοκίνητο όχημα κατανάλωσε 6 λίτρα ανά 100 χλμ. με μέσο κόστος 1.45/λίτρο.
  • Το Smart κατανάλωσε 6,3-6,6 λίτρα ανά 100 χλμ., με τιμή υγραερίου 0,70 ευρώ το λίτρο.
  • Η μοτοσικλέτα έκαψε 6 λίτρα ανά 100 χλμ., περίπου δηλαδή όσο και το Smart, επειδή δεν έχει εκσυγχρονισμένο σύστημα ψεκασμού.

Ο Παναγιώτης Γκολέμης υπενθυμίζει ότι ο υπολογιστής ταξιδιού δεν δείχνει τις σωστές μετρήσεις με υγραέριο, αλλά τις διορθωμένες μετρήσεις, σαν να δουλεύει με βενζίνη.

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε:

Στην Autogas Γκολέμης γίνεται σωστή μετατροπή 100%, ένας άνθρωπος δουλεύει για ένα αυτοκίνητο και παρέχεται τεχνική υποστήριξη στο 90% των συστημάτων υγραερίου που κυκλοφορούν.

Video: 

Smart υγραέριο ή Kawasaki kle 250 Μέρος 2ο


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλησπέρα έχω αυτοκίνητο μάρκας Peugeot 307. 1400cc 16v, σκέφτομαι να τοποθετήσω υγραέριο . πιο μου προτείνετε να τοποθετήσω;;;; Με σωστά mpek, και σωστό πνεύμονα. Και θα ήθελα να μου αποστείλετεια τιμή. YΓ. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.