Auto Γκολέμης: Υγραεριοκίνηση και περιβάλλον (vid)

Auto Γκολέμης: Υγραεριοκίνηση και περιβάλλον (vid)

Ιούνιος 07, 2016 - 11:37
0 σχόλια

Η υγραεριοκίνηση για καθαρότερο περιβάλλον είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της χρήσης υγραερίου στα αυτοκίνητα.

Σήμερα υπάρχει μια διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για πράσινη ανάπτυξη και για καθαρότερο περιβάλλον, επομένως η κυκλοφορία καθαρών αυτοκινήτων γίνεται όλο και πιο σημαντική. Η κίνηση με εναλλακτικά και καθαρά καύσιμα δίνει μια απάντηση στο πρόβλημα της μόλυνσης της ατμόσφαιρας.

Η υγραεριοκίνηση βασίζεται στη χρήση ενός καθαρού καυσίμου, που είναι επίσης εύκολο στην αποθήκευση και στη μεταφορά του. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, το υγραέριο LPG μπορεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην αναγκαιότητα για καθαρό περιβάλλον.

Μια τέτοια επιχείρηση, όπου ο οδηγός θα βρει εξειδικευμένο προσωπικό και αγάπη για το αυτοκίνητο, είναι του κ. του Παναγιώτη Γκολέμη ο οποίος διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων με κύρια δραστηριότητα του συνεργείου, την υγραεριοκίνηση. 

Σε ένα διαφωτιστικό βίντεο ο κ. Γκολέμης αναλύει τα οφέλη της υγραεριοκίνησης τόσο για το περιβάλλον όσα για τους οδηγούς.

Το υλικό που θα παρακολουθήσετε αποτελεί το πρώτο από μια σειρά πέντε ενημερωτικών βίντεο που ετοίμασε ο Παναγιώτης Γκολέμης της Autogas Γκολέμης για την υγραεριοκίνηση.

Στο νέο κανάλι της επιχείρησης στο YouTube προβάλλονται όλες οι εξελίξεις γύρω από την υγραεριοκίνηση. Η Autogas Γκολέμης έχει ως προτεραιότητα την ενημέρωση του κόσμου όσον αφορά στην οικονομική μετακίνηση με υγραέριο και στη συντήρηση των αυτοκινήτων.
 

Video: 

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ - Μέρος 1ο / 5 - Autogas Γκολέμης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.