Auto Γκολέμης: Η εγκατάσταση ενός kit υγραερίου σε ένα αυτοκίνητο (vid)

Auto Γκολέμης: Η εγκατάσταση ενός kit υγραερίου σε ένα αυτοκίνητο (vid)

Ιούνιος 30, 2016 - 17:34
0 σχόλια

Πώς εγκαθίσταται ένα kit υγραερίου σε ένα αυτοκίνητο; Η απάντηση βρίσκεται στο τρίτο -και πιο ευφάνταστο- βίντεο της Autogas Γκολέμης, όπου ο... Πάνος Γκολέμης καλεί τον... Τάκη Γκολέμη να εξηγήσει την ποιοτική εγκατάσταση ενός kit υγραερίου στο αυτοκίνητό μας, με οφέλη για το περιβάλλον αλλά και για την τσέπη μας.

Η εγκατάσταση, λοιπόν, είναι σωστή όταν πληρούνται τρεις προϋποθέσεις:

1. Όταν υπάρχει ασφάλεια
2. Όταν εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία
3. Όταν η εγκατάσταση έχει αντοχή στον χρόνο

Και στις τρεις περιπτώσεις, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί που θα κάνουν την εγκατάσταση πρέπει να τηρήσουν τους απαράβατους κανόνες για τη σωστή λειτουργία του κιβωτίου, και πρέπει να διαθέτουν πείρα, πείρα που η Autogas Γκολέμης έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Παναγιώτης Γκολέμης εξηγεί ότι κάθε φορά επιλέγεται η κατάλληλη δεξαμενή για κάθε τύπο αυτοκινήτου, η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το αυτοκίνητο, γι' αυτό και χρησιμοποιείται ειδικό υλικό που αποτρέπει αυτή την επαφή.

Ακόμη, δεν κλείνουμε ποτέ την οπή της δεξαμενής, ενώ τα σωληνάκια τροφοδοσίας και παροχής καυσίμου στερεώνονται σε βάσεις και περνούν από μη κινούμενα μέρη και μακριά από την εξάτμιση. Τα σωληνάκια «ταξιδεύουν» στον κινητήρα μέσα από τις ειδικές θήκες του αυτοκινήτου ή μαζί με τα σωληνάκια βενζίνης του κατασκευαστή.

Στη συνέχεια, ο κ. Γκολέμης εξηγεί ότι με την εγκατάσταση κιβωτίου υγραερίου, δεν αφαιρείται κανένα εξάρτημα του αυτοκινήτου, ενώ το όχημα θα μπορεί να λειτουργεί και με βενζίνη και με υγραέριο. Η εγκατάσταση διαρκεί από δύο έως τρεις ημέρες.

Σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι η εγκατάσταση δεξαμενής υγραερίου στο αυτοκίνητό μας είναι απολύτως ασφαλής. Οτιδήποτε και αν συμβεί, σε περίπτωση ατυχήματος ακόμα, το υγραέριο θα εξαερωθεί εκτός δεξαμενής.

Στο νέο κανάλι της επιχείρησης στο YouTube προβάλλονται όλες οι εξελίξεις γύρω από την υγραεριοκίνηση. Η Autogas Γκολέμης έχει ως προτεραιότητα την ενημέρωση του κόσμου όσον αφορά στην οικονομική μετακίνηση με υγραέριο και στη συντήρηση των αυτοκινήτων.

Video: 

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ - Μέρος 3ο / 5 - Autogas Γκολέμης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.