Αύριο ο έρανος του Ερυθρού Σταυρού στην Τρίπολη (νέα ενημέρωση για αναβολή του εράνου στις 20:00)

Αύριο ο έρανος του Ερυθρού Σταυρού στην Τρίπολη (νέα ενημέρωση για αναβολή του εράνου στις 20:00)

Φεβρουάριος 02, 2012 - 11:43

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αποτελεί τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση με αναγνωρισμένο από όλους το εθνικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο του.
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι άνθρωποι του Ε.Ε.Σ. βρίσκονται όπου υπάρχει ανάγκη πάντα πιστοί στις αρχές του εθελοντισμού και της αφιλοκερδούς κοινωνικής προσφοράς.

Φέτος ο έρανος θα διεξαχθεί στην πόλη μας την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012.
Με την συμμετοχή και την συμπαράσταση των συμπολιτών μας ο Ε.Ε.Σ. μπορεί να συνεχίσει το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του για τους ασθενείς, την Τρίτη ηλικία, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, τους πρόσφυγες, τους σεισμοπαθείς, τις οικογένειες με κοινωνικά προβλήματα και κάθε άνθρωπο που βρίσκεται σε κατάσταση ανάγκης.
Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται περίπου 28.000 εμβολιασμοί, πάνω από 14.000 πρόσφυγες βρίσκουν βοήθεια, περίπου 15.000 παιδιά εξετάζονται, πάνω από 4.000 ηλικιωμένοι λαμβάνουν φροντίδα και μοιράζονται 20.000 γεύματα αγάπης.
Όπως κάθε χρόνο τις επιτροπές εράνου θα απαρτίζουν εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, υπάλληλοι από δημόσιες υπηρεσίες με την συμπαράσταση των μαθητών της πόλης μας.
Πληροφορίες στα γραφεία του Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως, στο τηλέφωνο 2710-222550.

 

Αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών για τις 10 Φεβρουαρίου ο έρανος του ΕΕΣ.

 

Πηγή: Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: