Ατομικό ρεκόρ στο Σιάτλ έκανε η Κατερίνα Μπερδούση

Ατομικό ρεκόρ στο Σιάτλ έκανε η Κατερίνα Μπερδούση

Μάιος 23, 2016 - 17:34
0 σχόλια

Η αθλήτρια δρομέας μεγάλων αποστάσεων Κατερίνα Μπερδούση από την Τρίπολη το προηγούμενο Σάββατο έκανε ατομικό ρεκόρ στα 3.000 μ. στιπλ στο πλαίσιο του Κολεγιακού Πρωταθλήματος που διοργανώθηκε στο Σιάτλ στο οποίο κατέλαβε την 11η θέση, με χρόνο 10:42.72, σύμφωνα με το runnersclub.gr.

Η Κατερίνα Μπερδούση, η οποία σπουδάζει στις ΗΠΑ, το 2013 είχε δηλώσει στο Arcadia Portal ότι το στιπλ, ο δρόμος με τα μεγάλα εμπόδια, δεν ήταν και το... αγαπημένο της, καθώς, όπως είχε πει τότε, το συγκεκριμένο άθλημα το είχε πάρει με φόβο, παρά το γεγονός ότι και τότε είχε κάνει καλό χρόνο για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς είχε κάνει στον πρώτο της αγώνα 11:09!

Ευχόμαστε στην Κατερίνα, η οποία είναι τελειόφοιτη του USC στην Καλιφόρνια, να έχει τη δύναμη να ξεπερνά τον εαυτό της και να φτάνει πάντα στους στόχους της σε όλους τους τομείς της ζωής της.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.