«Αθλούμαι-χαράΖΩ το μέλλον» στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης

«Αθλούμαι-χαράΖΩ το μέλλον» στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης

Ιανουάριος 12, 2018 - 08:59
0 σχόλια

Την Τρίτη 9/1/2018 ολοκληρώθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης η Α Φάση των Πανελλήνιων Ενδοσχολικών Αγώνων Καλαθοσφαίρισης 3×3 μαθητών/τριών Γυμνασίων σχ. έτους 2017-18 με κεντρικό σύνθημα «αθλούμαι-χαράΖΩ το μέλλον» και ταυτόχρονα άρχισε το αντίστοιχο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μαθητών/τριών.

Στον τελικό του μπάσκετ στην κατηγορία των μαθητών αγωνίστηκαν οι ομάδες: TEAM 7 από το τμήμα Β1 (Ζαχαριάς Γ., Ζαμπαθάς Τ., Αποστολόπουλος Θ.) και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ από το τμήμα Γ1 (Καταματζέ Μ., Γιάνκο Π., Αντωνάκης Β.)

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Στην κατηγορία των μαθητριών αγωνίστηκαν οι ομάδες: FNT από το τμήμα Γ1 (Θανούκου Ι., Ασσιούρα Κ., Βασιλακοπούλου Β., Δημοπούλου Μ.) και ΑΝΩΝΥΜΟΙ από το τμήμα Β4 (Σύριου Μ., Τζήλου Ρ., Τσιάπι Ε., Τράκα Α.). Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα ΑΝΩΝΥΜΟΙ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν και συνεργάστηκαν με σεβασμό στη διοργάνωση και στους αντιπάλους!!!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.