Άθλος Μαινάλου 2019

Άθλος Μαινάλου 2019

Οκτώβριος 10, 2019 - 09:06
0 σχόλια

Ο Άθλος Μαινάλου 2019 (run+bike), θα γίνει  για δέκατη  συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019 στην περιοχή της Βυτίνας, υπό την αιγίδα του δήμου Γορτυνίας.

 
Οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν θα είναι το Σάββατο αγώνας  mountain  runnning  19 km και την Κυριακή αγώνας  mountain bike 15 και 37 km.
 
Επίσης θα γίνει όπως και πέρσι παράλληλη εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, με την ονομασία Βυτίνα 3km night run, η οποία θα είναι  νυχτερινός αγώνας δρόμου 3 χιλιομέτρων στα  ασφάλτινα δρομάκια της πανέμορφης Βυτίνας.
Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών ΒΥΤΙΝΑΣ
Πολιτιστικός Σύλλογος Βυτίνας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ»
Όμιλος Κυριών Βυτίνας
 
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Arcadia Portal Η ηλεκτρονική πύλη της Αρκαδίας
 
Αγώνας  mountain runnning 19 km
Η  διαδρομή mountain runnning  των  19 χιλιομέτρων και 580μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς παραμένει η ίδια, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, μια γρήγορη διαδρομή με όμορφες εναλλαγές μέσα στο ελατοδάσος της Βυτίνας.
Αγώνας  mountain bike  
Οι  δύο διαδρομές mountain bike   μικρής τεχνικής δυσκολίας και πλέον πολύ δημοφιλείς, προσελκύουν  πάνω από 200 ποδηλάτες παραμένουν οι ίδιες όπως κάθε χρόνο.
Μπορούν οι ποδηλάτες να διαλέξουν μια από τις δυο για να τρέξουν.
 
Πιστεύουμε ο καταπληκτικός καιρός του Οκτωβρίου να δώσει την ευκαιρία να απολαύσουν οι αθλητές τις διαδρομές και να έχουν πολύ καλές επιδόσεις.
Η μια είναι η κλασσική φιδίσια αισθησιακή διαδρομή με μήκος 37 χιλιόμετρα και συνολικής θετικής υψομετρικής διαφοράς 1230μ.  και η δεύτερη  είναι η μικρή διαδρομή των 15 χιλιομέτρων και 410 μέτρων θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.