Επικαιρότητα

Latest

Ανατροπές φέρνουν οι φόροι ακινήτων με τη νέα χρονιά

Από την 1η Ιανουαρίου 2019 τίθενται σε ισχύ οι νέες αντικειμενικές τιμές ακινήτων, οι οποίες προέκυψαν από την «αναπροσαρμογή» της 12ης Ιουνίου 2018.

Περισσότερα

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Β' Αρκαδίας

Με την τρίτη αγωνιστική συνεχίζεται το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο με ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Βόρειο Κυνουρία, Κανδήλα, Μεγαλόπολη και στο γήπεδο Λεβιδίου.

Περισσότερα

Κρύο, βροχή και χιονόνερο από αύριο στην Αρκαδία

Τσουχτερό κρύο και βροχή θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Αρκαδία το τριήμερο που ξεκινάει αύριο Παρασκευή, αφού η μέγιστη θερμοκρασία θα πέσει κατά πέντε με έξι βαθμούς.

Περισσότερα

Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΠΣ Αρκαδίας σε ΕΠΣ Ηλείας και ΕΠΟ

Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας συγχαίρει τους νεαρούς  ποδοσφαιριστές  των μικτών, ηλικιακής κατηγορίας  Κ13 (γεν. το 2006)  και Κ12 (γεν.

Περισσότερα

Πόσες φορές θα παραιτηθεί των αξιωμάτων του ο Γ. Μπουντρούκας;

Με έκπληξη λάβαμε το δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο οποίο ανακοινώνεται ότι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας δεν έχει παραιτηθεί ακόμα των επιμελητηριακών του αξιωμάτων, προκειμένου να διεκδικήσει την Περιφέρ

Περισσότερα

Η Ιερά Σύνοδος κρίνει τη Συμφωνία με την κυβέρνηση

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένει το Μέγαρο Μαξίμου τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου που συνεδριάζει την Παρασκευή, για να αποφασίσει για το πλαίσιο Συμφωνίας της κυβέρνησης και της ιεραρχίας του Κλήρου.

Περισσότερα

Η θέση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τα περί παραίτησης του Γιάννη Μπουντρούκα

Μετά από δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν χθες από ορισμένα ΜΜΕ περί παραιτήσεως του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Μπουντρούκα κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.

Περισσότερα

Πολιτικά παίγνια ...

Σκίτσο του Γιώργου Καπράνου

Περισσότερα

Ποιος σφυρίζει στο Μανδραϊκός - Παναρκαδικός

Ορίσθηκαν οι διαιτητές για την όγδοη αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας με τον Ελευθέριο Κατόπη του συνδέσμου Σάμου να είναι άρχων της αναμέτρησης του Μανδραϊκού με Παναρκαδικό έχοντας ως βοηθούς τους Αθανάσιο Μητράκο και Ανδρέα Κ

Περισσότερα

Οι δρόμοι της Τρίπολης που εντάσσονται στο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Την υποβολή Πρότασης με τίτλο: «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Τρίπολης», μέγιστου προϋπολογισμού 1.900.000 ευρώ, στο πλαίσιο της αρ.

Περισσότερα

Σελίδες