«Αθλητική Κυριακή» με ρετρό Πολ Χατζόπουλο στο «Χαριλάου» (vid)

«Αθλητική Κυριακή» με ρετρό Πολ Χατζόπουλο στο «Χαριλάου» (vid)

Φεβρουάριος 18, 2019 - 20:11
0 σχόλια

Η ιστορικότερη εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης, η "Αθλητική Κυριακή" που μεγάλωσε γενιές και γενιές Ελλήνων φιλάθλων συνεχίζει να συναρπάζει και να αποτελεί την κορυφαία συνήθεια τα βράδια της Κυριακής στις τηλεοράσεις της χώρας μας.

Η "Αθλητική Κυριακή" εκτός από το ρεπορτάζ των αγώνων του Σαββατοκύριακου μας γυρίζει πίσω σε άλλες εποχές μεταφέροντας μας αναμετρήσεις του παρελθόντος από το σπουδαίο αρχείο της ΕΡΤ.

Κάτι ανάλογο έγινε και στην εκπομπή της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου και πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος του ρεπορτάζ και της ανάλυσης του ισόπαλου 1-1 του Άρη με τον Πανιώνιο για την 20η αγωνιστική της Super League στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το ρετρό βίντεο ήταν από αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο στις 6 Φεβρουαρίου του 1983 στο τότε "Χαριλάου" με τους κιτρινόμαυρους να κερδίζουν με 1-0 γκολ του Χαραλαμπίδη σε ένα κατάμεστο γήπεδο από κόσμο.

Στην βασική ενδεκάδα του Πανιωνίου βρίσκεται ο Πολ Χατζόπουλος ο οποίος δεσπόζει στην αμυντική γραμμή της ομάδας του και μάλιστα γίνεται πρωταγωνιστής σε μία φάση σταματώντας την μπάλα με εντυπωσιακή προβολή πριν αυτή περάσει την γραμμή σε σουτ του Ζερελίδη. 

Το ρετρό αποσπασματικό βίντεο μπορείτε να το δείτε πατώντας ΕΔΩ στο 01:20:07 σε περιγραφή Γιάννη Μαμουζέλου με τον δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο μιας άλλης ρομαντικής εποχής.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.