Επικαιρότητα

Latest

Συνεχείς οι έλεγχοι στα πρατήρια καυσίμων, λέει ο Σκρέκας

Μιλώντας σήμερα (Παρασκευή 19/4) στο Κανάλι Ένα 90.4 και τους δημοσιογράφους Γιώργο Σαραντάκο και Βελίκα Καραβάλτσιου, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, με αφορμή τη διεθνή αύξηση του πετρελαίου, ανέφερε πως οι έλεγχοι στα πρατήρια καυσίμων εί

Περισσότερα

Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις

Την προσεχή Δευτέρα 22 Απριλίου ίσως να ανοίξει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2024, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τον κώδικα φορολογικής διαδικασίας.

Περισσότερα

Τέλος οι «διαμάχες» για τα ασανσέρ στις πολυκατοικίες

Να βάλεις ασανσέρ ή.. να μην βάλεις, ιδού το ερώτημα. Ιδού και οι διαμάχες μεταξύ των ενοίκων στις πολυκατοικίες.

Περισσότερα

Συνεργασία του Κέντρου Ημέρας Αμάλθεια με το ΚΥ Δημητσάνας

Την Τρίτη 16 Απριλίου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Δημητσάνας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του ΔΣ του Συλλόγου μας, το Κέντρο Ημέρας "Αμάλθεια" και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας κ. Βασίλη Βαρδιάμπαση.

Περισσότερα

Λαϊκή Συσπείρωση: Καμία αδειοδότηση σε νέα έργα ΑΠΕ

Τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος 19-4-2024.  

Περισσότερα

Ανατροπή για το ελαιόλαδο - Τι αναμένει φέτος η αγορά για ζήτηση και τιμή

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν ακόμα οι τιμές στο ελαιόλαδο.

Περισσότερα

Ο Γιώργος Κουλουράς σε ημερίδα του Ευρωκοινοβουλίου για τους Νέους (pics)

Eν όψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών 2024 και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, διοργάνωσαν την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ημερίδα με θέμα «Ευρω

Περισσότερα

Προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ στην Αρκαδία

Την Κυριακή 21 Απρίλη στο Άστρος –παλιό νηπιαγωγείο Μελιγούς  ώρα 7 μμ θα γίνει συγκέντρωση της ΚΟΒ  Βόρειας Κυνουρίας του ΚΚΕ΄.

Περισσότερα

Σύλληψη 21χρονου για ναρκωτικά στην Κορινθία

Συνελήφθη, σήμερα (19.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Περισσότερα

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας ενημερώνει για τον καθαρισμό οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων για την αντιπυρική περίοδο 2024

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας ενημερώνει τους δημότες του για τον καθαρισμό οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων για την αντιπυρική περίοδο 2024 σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (άρθρο 266 Ν.5037/2023 ΦΕΚ 78 Α΄/2023 και Π.Δ. 20/2023 ΦΕΚ 3475 Β΄/2023):

Περισσότερα

Από σήμερα η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα στους ανέργους

Ξεκινά σήμερα η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής

Περισσότερα

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 19 - 21 Απριλίου

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα

Τρίπολη: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2024 είναι προ των πυλών - Δείτε το πρόγραμμα

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης θα υποδεχτεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, 45 οδηγούς, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις κατηγορίες Ν&Α, Ε, Formula Saloon και Ιστορικών!

Περισσότερα

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην Τρίπολη

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-  ΣΕΟ,   διοργανώνει Πασχαλινή Εορταγορά-Bazaar, τη Μεγάλη Τρίτη 30   Απριλίου από τις 17:30 έως τις 19:30 στην Πλατεία Πετρινού. 

Περισσότερα

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Καθοριστική η συμβολή της ΚΕΕΕ στην παράταση δράσεων του προγράμματος ΔΑΜ

Μετά από παρέμβαση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την παράταση δράσεων του προγράμματος ΔΑΜ, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος τάχθηκε υπέρ του αιτήματος και απέστειλε παρέμβαση προς τον Διοικητή της ΕΥΔΑΜ, κ.Πελοπίδα Καλλίρη, συνηγορώντας υπ

Περισσότερα

Σελίδες