Αθλητική εκπομπή: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας

Αθλητική εκπομπή: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας

Νοέμβριος 25, 2013 - 09:15
5 σχόλια

Δείτε στη διαδικτυακή εκπομπή «Στα γήπεδα της Αρκαδίας» ρεπορτάζ για όλη την αγωνιστική κίνηση του διημέρου και στιγμιότυπα από τους αγώνες της Α' Αρκαδίας Δόξα Μεγαλόπολης-Πανθυρεατικός 0-2, ΑΕΚ Τρίπολης-Μαντινειακός 5-1, Ηρακλής Βερβένων-Φαλαισία 2-6, Παγγορτυνιακός-Τεγέα 2-1, Ερμής Μελιγούς-Λεωνίδιο 1-2, Απόλλων Τυρού-Ορχομενός Λεβιδίου 1-2, Β' Αρκαδίας Μέγας Αλέξανδρος-Ελπίδα 0-2, Αναγέννηση-Πανιώνιος 3-0, Αχιλλέας-Νικηταράς 1-2, Κορακοβούνι-ΑΕ Κορυθίου 1-1, Βόλεϊ Γυναικών Β’ Εθνική Αρκαδικός-Ζακυνθινός 3-1 και Λύκαια-Ζακυνθινός 1-3.

Οι χορηγοί της εκπομπής είναι:

-Τζαβάρας ΑΕ ΕΔΩ

-Γερμανός

-Hall all day long ΕΔΩ

-Froyo ΕΔΩ

-Μπερτζελέτος Δημήτριος ΕΔΩ

-Κρεοπωλείο "Φάρμα" ΕΔΩ

-Ηλεκτροτεχνολογική ΕΔΩ

-Devero's pizza ΕΔΩ

-Cioccolato ΕΔΩ

-Chicken house ΕΔΩ

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/5X9PFiCPTkI


5 Σχόλια

χασαμε το πρωταθλημα παμε να σωθουμε τουλαχιστον

Και ένα άρθρο για τον ενωσιακό προπονητή ρε παιδιά,

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΝΙΚΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΡΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΑΘΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑΔΕΣ .ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ . Ο ΦΙΛΟΣ ΄΄ nikitaras (χωρίς επαλήθευση) Δευ, 25 Νοε 2013 - 22:05 '' ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ(ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΑΟΥΛ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΑΟΥΛ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΟΥΤΑΕΙ) .ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟ ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΙ ...

ΓΙΑ ΤΟ 3 ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΣΑΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΩ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΧΕΙ 3 ΡΙΠΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.