Αθλητική εκπομπή: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας

Αθλητική εκπομπή: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας

Οκτώβριος 24, 2016 - 15:27
0 σχόλια

Η αθλητική δικτυακή εκπομπή ''Στα Γήπεδα της Αρκαδίας'' είναι και πάλι κοντά σας για να σας μεταφέρει σε εικόνα στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις των ομάδων της Αρκαδίας.

ArcadiaPortal.grAstrosnews.grLeonidion.gr και Kafeneio-megalopolis.gr σας προσφέρουν την ποδοσφαιρική αγωνιστική δράση του νομού Αρκαδίας.

Δείτε στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" τα γκολ που σημειώθηκαν στα Αρκαδικά γήπεδα στον αγώνα της Δόξα με το Λουτράκι για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής καθώς επίσης γκολ από τα πρωταθλήματα της Α’ και των δύο ομίλων της Β’ Αρκαδίας το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου.

Δόξα Μεγαλόπολης-Λουτράκι 3-1 (Γ’ Εθνική), Λεωνίδιο-Απόλλων Τυρού 4-0, Ορχομενός-Πανθυρεατικός 1-1, Βρασιές-Κορακοβούνι 0-0 (Α’ Αρκαδίας), Ελπίδα-Άρης Τρίπολης  5-0 (1ος όμιλος Β’ Αρκαδίας), Ερμής-Ηρακλής 4-0 (2ος όμιλος Β’ Αρκαδίας).

Να ευχαριστήσουμε και το  Korakovouni Web Radio για τα πλάνα του από το παιχνίδι των Βρασιών με το Κοροκοβούνι.

Οι χορηγοί της εκπομπής είναι:

-Γερμανός

-Coppola Bar & Co

-Devero's pizza

-MEDICIN  Τριανταφυλλόπουλος

-Cioccolato

-Αγροεφόδια Τρουπής

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Στα Γήπεδα της Αρκαδίας 24/10/2016


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.