Αθλητικές επιδείξεις και κοπή πίτας από τον ΚΟΑΤ

Αθλητικές επιδείξεις και κοπή πίτας από τον ΚΟΑΤ

Ιανουάριος 23, 2014 - 11:30

Μια ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση πραγματοποίησε ο σύλλογος μας το Σάββατο 18-01-2014 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο. Η κοπή της πίτας συνδυάστηκε με τις ετήσιες αθλητικές επιδείξεις όπου όλοι οι αθλητές του συλλόγου μας, ανεξαρτήτου ηλικίας, προσέφεραν ένα πολύ όμορφο αγωνιστικό θέαμα στους γονείς και στο διοικητικό συμβούλιο μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία της η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κα. Ζαμπαθά Χριστίνα.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑΤ κος. Αγγελόπουλος Γεώργιος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης κο. Σμυρνιώτη Ιωάννη και την Προέδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κα. Ζαμπαθά Χριστίνα που παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς το κολυμβητήριο της πόλης μας παραμένει ανοικτό και σε πλήρη λειτουργία. Ευχαρίστησε επίσης τους γονείς και τους χορηγούς που στηρίζουν την πορεία του συλλόγου και τους προπονητές που με υπευθυνότητα, αγάπη και την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση μαθαίνουν όλα αυτά τα χρόνια τις χαρές τις κολύμβησης στα παιδιά της Τρίπολης.

Τέλος ανακοίνωσε ότι γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί με επίσημο δελτίο τύπου, συγκινημένος από τις επιτυχίες της ομάδας θα καλύψει τις δαπάνες μετακίνησης, διατροφής και διαμονής των αθλητών μας στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών που θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 και 14-16 Φεβρουαρίου 2014.

Τιμήθηκαν επίσης με δωροεπιταγή από το κατάστημα ΑΘΛΟΣ,  η Σιψή Κων/να για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Έτους 2013 και η Καραμήτου Αναστασία για την συμμετοχή της τα τελευταία 6 χρόνια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ακόμη και την φετινή χρονιά που προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το  Ζαχαροπλαστείο «ΛΑΚΗΣ», όπου προσέφερε την πίτα και τα αναμνηστικά διπλώματα για τους μικρούς αθλητές μας και η «ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑ» που προσέφερε το δώρο για τον τυχερό που θα έβρισκε το φλουρί.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά και επιτυχίες στους αθλητές και αθλήτριες των ομάδων μας.    

ΚΟΑΤ

 

Ειδήσεις: