Αθλητικά δρώμενα στην Κανδήλα

Αθλητικά δρώμενα στην Κανδήλα

Αύγουστος 02, 2015 - 10:57
0 σχόλια

Ο  Αθλητικός Σύλλογος Πάνας Κανδήλας και ο Προοδευτικός Αθλητικός  Όμιλος  Κανδήλας(ΠΑΟΚ),  ύστερα από την επιτυχημένη διεξαγωγή τουρνουά βόλεϊ  και 3on3 μπάσκετ  τον Αύγουστο του 2014, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για άλλη μια φορά και να αναδείξουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό σε μη αστικές περιοχές, όπως η Κανδήλα.

 12οΤουρνουά Βόλεϊ - Σας καλούμε να συμμετάσχετε και εσείς με δικές σας ομάδες (και μικτές) σ’ ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις και πλούσια δώρα.

2οΤουρνουά 3on3 μπάσκετ – Σας καλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς, με δικές σας ομάδες στο τουρνουά, καθώς και στον διαγωνισμό  τρίποντωνσ’ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις και πλούσια δώρα.

Οι 2 σύλλογοι ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες και πλούσια δώρα για τους νικητές . Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος άτομα ηλικίας από 9 ως 99 ετών.

Φτιάξτε ή βρείτε την ομάδα σας, κάνετε φίλους και ετοιμαστείτε για τα πιο κεφάτα τουρνουάτου καλοκαιριού και δηλώστε συμμετοχή στην Ταβέρνα-Ψησταριά "Ο ΤΕΛΗΣ" στην Κανδήλα ή ηλεκτρονικά στα παρακάτω links.

 

ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

https://docs.google.com/forms/d/1KprP8LGMelJM8CGyWIyYzoik7xSiUQCklx7-FMA...

ΓΙΑ ΒΟΛΕΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

https://docs.google.com/forms/d/1AuPWaRLl3j6WXiNR5qKZ0PcG1feLsA3FXeg0W9c...

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούναυστηρά μέχρι το Σάββατο 8 Αυγούστου, έτσι ώστε να αναρτηθεί το πρόγραμμα εγκαίρως.

 

τηλέφωνα επικοινωνίας  :   μπάσκετ  - Γιώργος  6945 047802   

 βόλεϊ –Τέλης6977 403367

Πάνας Κανδήλας                               Π.Α.Ο Κανδήλας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.