Το άθλημα της τοξοβολίας γνώρισαν οι Τριπολίτες (pics,vid)

Το άθλημα της τοξοβολίας γνώρισαν οι Τριπολίτες (pics,vid)

Μάιος 13, 2018 - 13:39
0 σχόλια

Την Κυριακή 13 Μαΐου στις 11:00 στην Πλατεία Άρεως ο κ. Θανάσης Μπέλλος, και το σωματείο τοξοβολίας «Τ.Α.Σ. Άρτεμις» που ο ίδιος έχει ιδρύσει, διοργάνωσαν με επιτυχία μια δράση στην οποία μικροί και μεγάλοι μπόρεσαν να δοκιμαστούν στο τόξο.

Η Τοξοβολία είναι ένα ολυμπιακό άθλημα. Υπάρχουν δύο κατηγορίες τόξων, τα ολυμπιακά και τα σύνθετα τόξα. Τα ολυμπιακά τόξα είναι σχεδόν ίδια  με τα τόξα που χρησιμοποιούσαν τις παλιές εποχές. Τα σύνθετα τόξα όμως λειτουργούν με τη χρήση ενσωματωμένων  τροχαλίων. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες λαμβάνουν μέρος μόνο οι αθλητές που αγωνίζονται με ολυμπιακό τόξο.

Όσοι βρέθηκαν  στην πλατεία μπόρεσαν, πάντα με την καθοδήγηση των ειδικών, να γνωρίσουν το πολύ ενδιαφέρον άθλημα, και να λάβουν όσες πληροφορίες επιθυμούσαν για την τεχνική , αλλά και για τα μαθήματα του σωματείου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το άθλημα της τοξοβολίας γνώρισαν οι Τριπολίτες


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.