Athleta: Δημιουργική γυμναστική με αφοσίωση στο fitness (pics,vid)

Athleta: Δημιουργική γυμναστική με αφοσίωση στο fitness (pics,vid)

Οκτώβριος 08, 2019 - 20:00
0 σχόλια

Commit to be fit

Το γυμναστήριο Athleta Creative Fitness Center, στην Τρίπολη παρέχει μια μεγάλη γκάμα από ομαδικά προγράμματα αλλά και  μικρότερα Group Personal Training που πραγματοποιούνται σε μια ευρύχωρη και καλοσχεδιασμένη αίθουσα όλες τις ώρες της ημέρας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Οι ασκήσεις προσαρμόζονται ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου και γίνεται εστίαση στις ανάγκες του κάθε μέλους ξεχωριστά προκειμένου η κάθε άσκηση να γίνεται σωστά για να αποφευχθούν οι τραυματισμοί.

Τα ομαδικά προγράμματα μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη για άσκηση, τόνωση, χαλάρωση και ευεξία.


Σημαντικό πλεονέκτημα του Small Group Personal Training είναι η άμεση σωματική βελτίωση (φυσική κατάσταση, ενέργεια, δύναμη, ισορροπία) αλλά και προσωπική σας ικανοποίηση!
Εντάσσοντας τη γυμναστική στη ζωή μας και χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές αναπνοής κατά την άσκηση βοηθάμε τον ίδιο μας τον οργανισμό και βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής μας αλλά και την ψυχική μας ηρεμία.

Στο Athleta Creative Fitness Center πιστεύουμε ότι η άσκηση δεν είναι μόνο για ενδυνάμωση αλλά προσπαθούμε να σας φτιάξουμε την διάθεση και να φεύγετε από τις αίθουσες με καλή ψυχολογία.

Ελάτε να γνωρίσετε τα νέα μας προγράμματα στον πεζόδρομο της οδού Δεληγιάννη 2 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2710 221973.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Athleta: Δημιουργικό κέντρο Fitness στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.