Το Athens Pride κατά του Δήμου Τρίπολης για τις έμφυλες ταυτότητες

Το Athens Pride κατά του Δήμου Τρίπολης για τις έμφυλες ταυτότητες

Ιούνιος 02, 2017 - 13:07
7 σχόλια

Η ημερίδα που διοργανώθηκε στην Τρίπολη την Τετάρτη με τίτλο «Τι δρομολογείται στην Παιδεία;» και με αντικείμενο τους λόγους για τους οποίους οι μαθητές στο Γυμνάσιο δεν θα έπρεπε να παρακολουθήσουν τη Θεματική Εβδομάδα για τις έμφυλες ταυτότητες και το κοινωνικό φύλο έφερε την οργισμένη αντίδραση των μελών του Athens Pride, τα οποία τα έβαλαν με ανακοίνωσή τους με τον Δήμο Τρίπολης και με τον δήμαρχο Δημήτρη Παυλή για τη διοργάνωση μιας ημερίδας στην οποία, όπως γράφουν στο Facebook, επισυνάπτοντας το άρθρο του Arcadia Portal, προωθεί τη ρητορική μίσους,:

Η ρητορική μίσους στην Ελλάδα βρίσκει βήμα και χώρο αυτή τη φορά υπό την αιγίδα του Δήμος Τρίπολης, με τις ευλογίες του Δημάρχου κ. Δημήτρη Παυλής και της Μητρόπολης.

Ο Περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα Δια Βίου Μάθησης κ. Ιωάννης Κατσίρης προβληματίστηκε έντονα για τα "πειράματα που θα γίνουν σε βάρος μαθητών", με αφορμή τη θεματική εβδομάδα στα σχολεία και παρέπεμψε τα παιδιά που έχουν "πρόβλημα" στους οικογενειακούς γιατρούς.

Η κυρία Μαρία Μαντουβάλου, καθηγήτρια στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, περιέγραψε γλαφυρότατα την παγκόσμια συνομωσία που βρίσκεται πίσω απ' την πρωτοβουλία του Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και αποτελείται από ‘’διαφωτισμένους ιλουμινάτους χρηματιστές’’ ενώ ο κ.Απόστολος Χατζητόλιος, καθηγητήτης Παθολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διαβεβαίωσε "ως γιατρός" τους παρευρισκομένους ότι η ομοφυλοφυλία είναι πάθηση.
#StopHateSpeech #NoHate 
#AthensPride2017 #AthensPride

 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Σωπα βρε σχολιαζουν στο athens pride???? Να τρεξουμε να κρυφτουμε επειδη σχολιαζουν να εξαφανιστει η πολη απο τον χαρτη

πόσο σας τσούζει εθνομηδενιστές. και ακόμη δεν έχετε δει τίποτα

Άρα κάτι "πήρε μπροστά" στον τόπο μας για να ενόχλησε τόσο. Δεν χρειάζονται οι ύβρεις και οι ειρωνείες μόνο.....

Καλά αυτοί τι δουλειά έχουν;; Δεν τους πέφτει λόγος! Γιατί θίχτηκαν με τις έμφυλες; Σκιώδης κυβέρνηση γίνανε οι ΜΚΟ στην Ελλάδα; Με ποιο δικαίωμα ασκεί έλεγχο στους πολίτες η συγκεκριμένη ΜΚΟ; Υποτίθεται ότι αφορά τους γονείς που έχουν παιδιά στο σχολείο. Εκτός αν οι έμφυλες στα σχολεία είναι δική τους έμπνευση και ο υπουργός παιδείας παίρνει εντολές απ'αυτούς!!

Άκου εκεί να μας κυβερνάνε οι κάθε μορφής ΜΚΟ στην Ελλάδα; Σκάβουν τα θεμέλια της Ελλάδας προς χάρη κάποιων-κάποιων κύκλων...........ξέρετε εσείς έέέέέ΄:

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.