Αθανασιάδης: Δείξαμε χαρακτήρα τη στιγμή που έπρεπε

Αθανασιάδης: Δείξαμε χαρακτήρα τη στιγμή που έπρεπε

Απρίλιος 15, 2019 - 15:18
0 σχόλια

Την ικανοποίησή του από την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ εξέφρασε ο Γιώργος Αθανασιάδης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

"Στα δύσκολα παιχνίδια πρέπει να δείχνεις χαρακτήρα. Αν δεν το κάνεις τώρα, τότε πότε; Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου, δούλεψα όλη την εβδομάδα. Ημουν συγκεντρωμένος και ήρεμος κι έτσι έκανα κάποιες επεμβάσεις. Δεν δεχτήκαμε γκολ και πήραμε ένα βαθμό που είναι πολύτιμος. Να δώσω συγχαρητήρια και στον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος έκανε επίσης πολύ καλή εμφάνιση".

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

"Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε κάποια κομμάτια που θα πει ο προπονητής μας για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Ηταν στο πλάνο σας να κρατήσετε πρώτα το μηδέν στην άμυνα;

"Κακά τα ψέματα, ναι. Είπαμε με τα παιδιά ότι πρώτα πρέπει να είμαστε ασφαλείς πίσω και από εκεί και πέρα ότι μας βγει. Τελικά δεν σκοράραμε αλλά δεν δεχτήκαμε και τέρμα για να έρθει αυτό το 0-0. Συνεχίζουμε".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.